ABC Service erklæret konkurs<br>…

ABC Service erklæret konkurs

19. februar 2015 - kl. 9:58 - af

Abc-service_beskFrederikshavn Kommune har  modtaget besked om, at ABC Service er erklæret konkurs af retten i Hjørring. ABC Service har indtil onsdag haft en kontrakt med Frederikshavn Kommune om at levere hjemmehjælp til borgere i eget hjem.

De berørte borgere vil snarest muligt blive kontaktet af Frederikshavn Kommune angående deres mulighed for frit leverandørvalg.

For at sikre, at alle borgere fortsat modtager den hjælp og pleje, de er visiteret til, vil den kommunale hjemmepleje træde til med øjeblikkelig virkning. Dette vil ske i samarbejde med tidligere medarbejdere ved ABC Service.

Det betyder, at borgere, der er visiteret til personlig pleje og praktisk hjælp, kan være trygge ved, at de modtager den hjælp, der er visiteret.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Visitationsenheden i Center for Social- og Sundhedsmyndighed i Frederikshavn Kommune på tlf. 9845 5354.

Såfremt du ikke kommer igennem til Visitationsenheden i kommunens åbningstid, vil der ekstraordinært være mulighed for at ringe til følgende midlertidige mobilnummer 3030 5136 torsdag den 19. februar kl 8:00-17:00 og fredag den 20. februar kl. 8:00-14:00.

Borgere, der modtager hjælp og pleje fra tidligere ABC Service, kan benytte det døgnnummer 9895 1551, der tilhørte tidligere ABC Service ved akut behov for hjælp.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'ABC Service erklæret konkurs
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER