Onkel Tom rykker ind – Kurt Strøm rykker ud

Onkel Tom rykker ind – Kurt Strøm rykker ud

18. februar 2015 - kl. 9:20 - af

Onkel tomDen 1. juni flytter Onkel Toms Grillhytte ind i lokalerne på Søndergade 8D, hvor RealMæglerne Kurt Strøm ind til nu har haft til huse.

Onkel Toms Grillhytte er ikke nogen grillbar, men en slags slagterforretning, hvor man kan købe kød med mange anderledes udskæringer end vi danskere er vant til og fra mange forskellige lande, som USA, Uruguay, Spanien og New Zealand.

Jesper Toftegaard, som er indehaver af den nye forretning, fortæller: ”Det hele startede med, at vi var så trætte af ikke at kunne få noget ordentlig kød til vores grill, og der for tog vi kontakt til nogle udenlandske leverandører, og startede så en netbutik, som har eksisteret i ca. et halv år. Vi er et lille firma, der lige nu består af 2 personer, der begge er under slagteruddannelse.

Vi er med i et transport- og leveringssamarbejde gennem Post Danmark der kaldes “last mile” – denne ordning betyder, at Post Danmark sørger for at levere kølekasser til vores lager. Her efter bliver kødet pakket af os hver torsdag, og pakkerne bliver forseglet og hentet af Post Danmark og leveret til dig.
Det betyder, at hygiejnen og dermed din sikkerhed bliver taget alvorligt fra containeren ankommer med kød til kølehuset, til kassen står ved din dør. Der er ikke andre end hygiejneuddannet personale, der har rørt ved dit vaccumpakkede kød”.
Men nu bliver det så altså muligt også at henvende sig direkte i forretningen på Søndergade i Sæby og købe sit kød og få råd og vejledning.

På spørgsmålet om hvilket rigtig godt stykke kød til grillen Jesper ville vælge, siger han straks: ”Teres Major fra Uruguay – det er oksemørbrad, men med en anden udskæring end den vi kender, og til den halve pris, men vi har så meget forskelligt lækkert og mørt kød, så det kan være svært at vælge, men en ting er sikkert, kødet kommer ikke fra en malkeko”.

Netbutikken vil fortsat eksistere, så det også fremover er muligt at bestille sit kød via nettet og få det leveret med Post Danmark, og det gælder hele landet.

Se netbutikken online her

2 kommentarer til “Onkel Tom rykker ind – Kurt Strøm rykker ud” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Onkel Tom rykker ind – Kurt Strøm rykker ud”

  • louisa pedersen

    Det bliver en spændene butik at få i sæby. Jeg glæder mig til at smage det, da jeg har hørt fra flere steder af at det er godt kød og de vil købe igen så jeg er helt klar til at smage de mange slags

  • Godt at der kommer en ny special butik til byen og den har da forstået konceptet idet den har startet en web butik først. Flot.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Onkel Tom rykker ind – Kurt Strøm rykker ud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER