Frederikshavner vil i Folketinget og gøre en forskel

Frederikshavner vil i Folketinget og gøre en forskel

17. februar 2015 - kl. 9:48 - af

klausVendelbo af hjertet, arbejdsom, flittigt og vedholdende er kun nogle af de ord, der beskriver Klaus Hjulmand, som er Liberal Alliances nye Folketingskandidat fra Frederikshavn.

Klaus Hjulmand er født og opvokset i Frederikshavn.

“Skatten på arbejde skal ned, det skal kunne betale sig, at gøre en ekstra indsats, kun på den måde får vi skabt en vækst, som er nødvendig for hele Danmark, incl. vandkants områderne”, udtaler Klaus Hjulmand.

Med Liberal Alliances økonomiske udspil bliver der lagt op til 124.000 nye arbejdspladser, fjernelse af registreringsafgiften og sænkelse af momsen til 8 % i hotel- og turistbranchen. Alle tre udspil vil gavne Nordjylland.

“Turisterhvervet er et glimrende eksempel på et erhverv, hvor vi også på kort sigt, kan gøre en kæmpe forskel, en forskel som også i Nordjylland kan skabe vækst og private arbejdspladser. Lad os sænke momsen på turistbranchen, de penge vi mister på den konto, er tjent hjem mangfoldigt ved øget turisme. Derudover med Liberal Alliances forslag om at alle i arbejde ikke skal betale skat af de første kr. 7.000,- vil det blive ekstra attraktivt at sige ja tak til jobs i turisterhververne, som automatisk vil opstå, også selvom der er tale om sæsonarbejde”, udtaler Klaus Hjulmand.

Klaus Hjulmand vil sammen med Liberal Alliances øvrige stærke hold, kæmpe for at Nordjylland og det øvrige Danmark bliver trukket i den rigtige retning, en retning der giver et frihed til den enkelte og skaber gode vilkår for erhvervslivet.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavner vil i Folketinget og gøre en forskel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER