Kommende arrangementer i Sæby og omegn

Kommende arrangementer i Sæby og omegn

11. februar 2015 - kl. 6:35 - af

Fastelavn_600x250SaebyAvis.dk har modtaget nedenstående arrangementskalender fra Sæby Turistbureau.
Kalenderen løber fra onsdag den 11. februar og frem til lørdag den 28. februar, og indeholder både nye og faste arrangementer.
Kender du til andre arrangementer der ikke er nævnt her, kan oplysningerne sendes til avisen på info@saebyavis.dk.
De vil herefter blive tilføjet kalenderen.

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra 9. – 13. februar
kl. 08.00-12.00: Få en rundvisning og se det arbejdende værksted i Sæby Miniby, Solsbækvej 39. Entré voksne kr. 20,- og børn gratis ifølge med voksne.

Onsdag 11. februar
kl. 10.00-12.00: Lær at finde rav på stranden sammen med Ravsliber Frants Kristensen, Algade 12 A, Sæby. Først lidt teori og så en tur til stranden for at finde rav. Bagefter sliber og laver man hver sit smykke. Tilmelding nødvendig senest dagen før kl. 17 på tlf. 98 44 55 27.

kl. 14.00: Lysbilledforedrag ved Sognepræst Mette Volsgård ”På rundtur i Kina”, i Manegen – Sæby Kulturhus. Arr. Sæby Pensionist & Efterlønsklub.

Torsdag 12. februar
kl. 13.30: Karin og Conny Holm synger og underholder på Sæby Ældrecenter. Arr. Husets venner.

kl. 19.00: Foredrag i Manegen, Sæby Kulturhus, med Vivi Dybdal fra Østervrå. Hun vil fortælle om sine rødder i den Vendsysselske muld og lidt om sig selv som kontoruddannet, slægtsforsker og lokalhistoriker. Arr. Saltlandets Historiske Forening for Sæby og Omegn.

kl. 19.30: Billedhuggeren Christian Svendsen giver koncert i Volstrup Kirke. Han er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium, musikpædagog og solist. Ingen tilmelding. Gratis for medlemmer, ikke-medlemmer kr. 50,-. Arr. Sæby Kunst- og Kulturforening.

Fredag 13. februar
kl. 10.00-14.00: Vinterhygge hos Madam Smed, Søndergade 20, Sæby. Butikken står hele uge 7 i hjerternes tegn, og du kan deltage i en Valentins konkurrence. Aflevere en fin tegning, et maleri, et stykke kunst, en lille tekst eller et andet kreativt indslag, der handler om kærlighed senest fredag kl. 10.00 – vinderen udtrækkes kl. 14.00. Gratis at være med, ingen tilmelding.

kl. 19.00: Storvildtjæger Freddy Wulff besøger Manegen, Sæby Kulturhus. Han er Danmarks svar på Indiana Jones og Crocodile Dundee, og vil give et spændende foredrag om sit vilde og professionelle jagtliv. Billetter kan købes for kr. 100,- pr. stk. ved henvendelse på tlf. 72 24 66 88. Ved indgangen er prisen kr. 130,- pr. billet.

Lørdag 14. februar
kl. 11.00: Kæmpe Fastelavnsfest på Torvet i Sæby. Kom og slå katten af tønden, der er præmier til kattekonge og kattedronning. Der er fastelavnsboller til alle fremmødte børn. Efter tøndeslagningen bydes der på varm kaffe og kakao. Arr. Sæby Handelsstandsforening og Sæby Borgerforening.

Søndag 15. februar
kl. 10.00: Fastelavnsfest i Sæby Kirke, og efterfølgende tøndeslagning m.m. i Mariehuset.

kl. 14.00-16.00: Søndagstræf med musik og sang af Lonnie og Bent på Sæby Ældrecenter. Arr. Ældresagen. Entré 25,- kr. inkl. kaffe med brød..

kl. 14.00: Fastelavnsfest i Voerså Hallen. Som det er skik og brug, kåres både kattekonger og dronning med kroner.

kl. 14.00: Fastelavnsfest på Sæbygård Slot, Sæbygårdvej 49, Sæby. Traditionen tro arrangerer Sæbygaards Venner fastelavnsfest for børn.

kl. 14.00: Søndagstræf på Sæby Ældrecenter med musik og sang af Lonnie og Bent. Entré kr. 25,- inkl. kaffe med brød. Arr. Ældre Sagen Sæby.

Mandag 16. februar
kl. 10.00-13.00: Ansigtsmaling – på Sæby Bibliotek. Vil du helst ligne en fin lille sommerfugl, eller vil du hellere være en uhyggelig zombie? Entré kr. 10,-. Tilmelding nødvendig og kan ske på Sæby Bibliotek. Begrænset pladser.

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra 16. – 20. februar
kl. 08.00-12.00: Få en rundvisning og se det arbejdende værksted i Sæby Miniby, Solsbækvej 39. Entré voksne kr. 20,- og børn gratis ifølge med voksne.

Tirsdag 17. februar
kl. 10.00: Hygge Banko på Sæby Ældrecenter. Plader 5,- kr. pr. stk. Arr. Aktivitetshuset.

kl. 11.00: Vinterstemning på Sæby Museum. I gamle dage måtte børn være kreative og selv lave deres legetøj og finde på egen lege. Tit brugte de naturens og årstidens gaver. Kom med i værkstedet på museet i Sæby, og vær med i den kreative leg inspireret af vores historie og natur. Gratis adgang, tilmelding Ikke nødvendig.

kl. 19.00: Orienteringsmøde i Manegen, Sæby Kulturhus om arv, forsikringer og testamente med Advokat John Henrik Andersen fra Advokaterne på Torvet. Tilmelding på tlf. 98 46 77 71 senest 16.02. Arr. Ældre Sagen Sæby.

Onsdag 18. februar
kl. 10.00-12.00: Lær at finde rav på stranden sammen med Ravsliber Frants Kristensen, Algade 12 A, Sæby. Først lidt teori og så en tur til stranden for at finde rav. Bagefter sliber og laver man hver sit smykke. Tilmelding nødvendig senest dagen før kl. 17 på tlf. 98 44 55 27.

kl. 13.00-15.00: Chibi tegneworkshop – lær at tegne de japanske chibier på Sæby Bibliotek. Grib blyanten og kast dig ud i en kulturel tegneoplevelse. For børn og voksne i alle aldre. Fri entré – tilmelding ikke nødvendig.

kl. 14.00: Banko i Manegen – Sæby Kulturhus. Arr. Sæby Pensionist & Efterlønsklub.

Onsdag 18. og torsdag 19. februar
kl. 10.00-17.00: I anledning af vinterferien, omdannes Sæby Fritidscenter til et gigantisk legeland med masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle, der vil være hoppeborge og Beach Slide – Rutsjebane m.v. Entré pr. barn pr. dag er kr. 60,- voksne har gratis adgang. Forsalg af billetter i receptionen på Sæby Fritidscenter, ellers i døren på dagene.

Torsdag 19. februar
kl. 11.00: Rollespilsakademiet præsenterer: Eventyret mellem bøgerne på Sæby Bibliotek. I bøgernes verden findes både helte, skurke og mystiske væsner fra fantasiens verden, og så længe de bliver i bøgerne er alt godt. For børn i alderen 6-12 år. Fri entré. Tilmelding er nødvendig og kan ske på Sæby Bibliotek.

kl. 11.00: Vinterstemning på Sæby Museum. I gamle dage måtte børn være kreative og selv lave deres legetøj og finde på egen lege. Tit brugte de naturens og årstidens gaver. Kom med i værkstedet på museet i Sæby, og vær med i den kreative leg inspireret af vores historie og natur. Pris: Gratis. Tilmelding: Ikke nødvendig.

Mandag 23. februar
kl. 10.00: Sæby Bibliotek inviterer dagplejere og småbørnsfamilier til en hyggelig formiddag med sang og bevægelse for de helt små. Anne Møller spiller kendte børnesange på sin guitar, og vi synger, danser og hygger imens. Fri entré – tilmelding ikke nødvendig.

kl. 11.30: Hattefest for beboerne på Sæby Ældrecenter. Arr. udviklingsagenterne.

Onsdag 25. februar
kl. 14.00: Foredrag ved Karsten Hansen i Manegen – Sæby Kulturhus. Karsten er Naturvejleder, TV-vært, Frugttræsnørd, Bonde, Reserveorganist og Morfar ”Originalerne i mit liv”. Arr. Sæby Pensionist & Efterlønsklub.

kl. 17.00-19.00: Fastelavnsfest i Lyngså Kirke og Kirkehus, Østkystvejen 202 B, 9300 Sæby. Alle må gerne være udklædt. Herefter spisning i kirkehuset for kr. 20,- pr. voksen, mens børn spiser gratis. Og så er der tøndeslagning med alt hvad dertil hører.

kl. 19.00: Foredrag ved Gustav Salinas Andersen ”Gustav – mit sande jeg” i Manegen, Sæby Kulturhus. Entré: kr. 100,-. Billetter kan købes eller reserveres fra torsdag den 12. februar på Sæby Bibliotek.

Torsdag 26. februar
kl. 13:30: Bankospil og Amerikansk Lotteri på Sæby Ældrecenter. Arr. Husets Venner.

Fredag 27. februar
kl. 16.00: Fredagscafé i Retfærdigheden, Algade 14, Sæby – ”Fra Sæby til verdens røvhul”. Mød Mick Anderson, nyetableret fotograf i Sæby, og hør om en Sæby-drengs møde med borgerkrigen i Haiti. Gratis adgang. Arr. Retfærdighedens Venneforening.

Lørdag 28. februar
kl. 17.00-22.00: Adam & Eva Wellness i Sæby Svømmebad, der også indeholder en lækker buffet inklusiv forret, der serveres kl. 18. I løbet af aftenen vil der blive arrangeret flere saunagus.

Åbningstider:

Kunsthåndværkere
Galleri 133: Frederikshavnsvej 133, Sæby. Bliv kunstner for en dag – besøg værkstedet og mal dit eget billede.  Alle materialer findes på stedet og alle kan være med, både børnefamilier, voksengrupper, klubber, personalegrupper, enkeltpersoner mm. Ring og aftal tid hos Billedkunstner Margit Rasmussen tlf. 27 38 95 66.

Glashuset: Gasværksvej 40 b, Sæby. Arbejdende værksted med glaskunst. Åbent mandag, onsdag og fredag kl. 11-17 og lørdag kl. 11-13.

Ravsliberen: Algade 12 A, Sæby.  Arbejdende værksted og Ravmuseum. Åbent: onsdag-fredag kl. 11-17 og lørdag kl. 11-13. Uge 7 og 8 åbent mandag til fredag 11.00 til 17.00 lørdag 11.00 til 13.00.

Gallerier
Galleri Lene Nürnberg: Algade 14, Sæby. Arbejdende værksted med kunsthåndværk. Åbent tirsdag og torsdag kl. 11-16.

Galleri Nordenvind: Algade 14, Sæby. Åbent kl. 12-16.30 onsdag-søndag, eller efter aftale på 21 75 64 09. Se mere på www.nordenvind.dk.

Museer
Katrins Dukkemuseum: Mølholtvej 104, Mølholt. Åbent efter aftale på tlf. 40 42 73 97.

Sæby Miniby: Solsbækvej 39, Sæby. Åbent kl. 08-12 mandag, tirsdag, onsdag og fredag. Entré: 20,- kr. voksne.

Sæby Museum: Algade 1-3.  Åbent: mandag-fredag kl. 11-15. Lukket den 24.2 og 25.2.

Aktiviteter
Banko i Mølholt Forsamlingshus: Hver mandag kl. 19.

Banko i Skjolds klubhus Sæby: Hver torsdag kl. 19.

Banko i Skæve Idrætsforenings klubhus: Hver onsdag kl. 19.30.

Banko i Understed forsamlingshus: Hver onsdag kl. 19.30.

Bibliotek – Sæby: Rådhuspladsen 1. Åbningstid med betjening: Mandag, tirsdag og torsdag kl. 10-17, fredag kl. 10-14 og lørdag kl. 10-13. Åbningstider selvbetjening: Åbent alle ugens dage kl. 07-21. Adgang til internet.

Bibliotek – Østervrå: Vrængmosevej 2 B. Åbent mandag kl. 14-17 og torsdag kl. 15-19.

Byhistorisk arkiv: Algade, Sæby. Åbent torsdage kl. 13-16.

De Rappe Nåle – Patchworkklub: Manegen, Sæby Kulturhus, Rådhuspladsen 2, Sæby. Vi syr 1. mandag + 3. torsdag hver måned fra kl. 19-22.

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort: Sæby. Åbent alle dage kl. 09-19. Se alle arrangementer på www.hotelviking.dk

Hørby Lokalhistoriskforening: Nørregade 40, Hørby. Åbent onsdag i lige uger kl. 19-21.

Kroket: Dybvad Kroketklub, sportspladsen ved Dybvad Hallen. Hver torsdag kl. 13.

Kroket: Senior Kroket hver tirsdag og fredag kl. 13.30 på IF Skjolds baner, Kjeldgårdsvej 25, Sæby.

Lokalhistorisk Forening i Voerså: Voerså Museum.  Åbent hver tirsdag kl. 19-22.

Netcafé: Krystalgade 3, 1. sal (over Røde Kors butik). Hjælp til PC, iPad, tablet og internet. Hver tirsdag kl. 10-11.30. Arr. Røde Kors og Ældre Sagen.

Petanque: Bredgade – bag Østervrå Hallen. Hver mandag kl. 14.

Petanque: Hørby Petanque klub spiller hver tirsdag kl. 13.30 på Hørby Stadion.

Senior Bowling: I Sæby Bowling, Ålborgvej 81 B, Sæby. Hver mandag kl. 13-14.30 og kl. 14.30-16. Hver onsdag kl. 13-14.

Stavgang i Sæby: Clasens Have, Algade 3, kl. 09.30-10.30 hver torsdag. Udstyr kan lånes. Alle er velkommen. Arr. Ældre Sagen.

Sæby-Svømmebad & Wellness: Rådhusvej 3. Åbent: mandag-fredag kl. 06-21 Lørdag-søndag kl. 08-15. Se kalenderen på www.greenpool.dk/

Thorshøj Lokalhistorie: Hjørringvej 222, Thorshøj. Åbent torsdage i ulige uger fra kl. 19-21.30.

Østervrå Lokalhistoriske Forening: Den gamle pedelbolig ved Torslev skole. Åbent mandag den 2.2 kl. 14-16.30 og den 23.2 kl. 19-21.30.

Østervrå – Svømmehal: Åbningstider: Mandag kl. 19-21., tirsdag kl. 8-9 (forbeholdt voksne), onsdag kl. 18.30-20 ( kl. 20-21 forbeholdt voksne). Fredag kl. 18.30-20, lørdag kl. 8-9 (forbeholdt voksne) og kl. 14-15.30, søndag kl. 08.30-11.

Øvrige
Krystalcaféen: Krystaltorvet, Sæby.  Åbent alle hverdage kl. 10-12 og 14-16 og lørdag kl. 10-12. Mødested for alle. Ældre Sagens og Sæby Handicapgruppens frivillige serverer kaffe.

Nellemanns Have: Langtvedvej, Sæby. Her findes Nordeuropas største samling af paradisæbletræer. Åbent alle dage. Der er legeplads, borde og bænke samt toilet i haven. Gratis entré.

Sæby Kirke: Strandgade. Åbent man-lør. kl. 08-16 og søndage kl. 09-12.

Sæby Turistbureau og Feriehusudlejning: Algade 14. Åbent mandag-fredag kl. 09.30-16 og lørdag kl. 10-13.  Vi sælger Sæby Handelsstandsforenings gavekort og andre gaveidéer. Adgang til gratis internet.

Læs mere på www.visitsaeby.dk  

Husk at  #visitsaeby #visitsæby #sæby #saeby på instagram.com

Følg os på facebook.com/visitsaeby            

Husk indlevering af arrangementer skal ske senest fredag kl. 12 til amp@turisthusnord.dk – Sæby Turistbureau.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommende arrangementer i Sæby og omegn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER