Planlægning af Sæby Jazzfestival 2015 er i fuld gang

Planlægning af Sæby Jazzfestival 2015 er i fuld gang

9. februar 2015 - kl. 13:02 - af

067-IMG_3288I morgen eftermiddag har Turisthus Nord indkaldt til et opstartsmøde om Sæby Jazzfestival 2015. På mødet deltager erhvervsaktører og ildsjæle, der bidrager til årets Jazzfestival.

Foråret nærmer sig på listefødder og hermed aner vi også forårets fridage ude i horisonten. Traditionen tro afholdes Sæby Jazzfestival – Jazz & Fisk i pinsedagene, og planlægningen er derfor nu i fuld gang med spændende navne på idéarket.

For at få sat den helt rigtige ramme om arrangementet igen i år har Turisthus Nord indkaldt til et opstarts- og planlægningsmøde i morgen eftermiddag i Retfærdigheden.

Karen Riis, Projektansvarlig fra Turisthus Nord, glæder sig til mødet og siger: ”Sidste år var mit første møde med Sæby Jazzfestival og det var en fornøjelse at opleve stemningen, musikken og de mange glade mennesker. Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med det lokale erhverv og de mange frivillige, der gjorde en kæmpe indsats sidste år.” Karen fortsætter og runder af: ”Vi i Turisthus Nord vil gøre alt vi kan for at årets Jazzfestival bliver en god oplevelse, og at der kommer endnu flere glade turister i pinsen.”

Udover opstartsmødet i morgen er Karen Riis i fuld gang med at søge fondsmidler og sponsorer til årets jazzfestival. Lyder det som noget for dig og din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte Karen per mail kr@turisthusnord.dk eller pr. telefon på 38 41 72 07.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Planlægning af Sæby Jazzfestival 2015 er i fuld gang ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger