Gospelbrag i Lyngså kirke<br>…

Gospelbrag i Lyngså kirke

8. februar 2015 - kl. 9:21 - af

IMG_7585_600X250Joachim Heislet med band og Special Stars gav onsdag 4. februar en gospelkoncert i Lyngså kirke for omkring godt 100 fremmødte, der fik noget af en oplevelse ud over koncerten ved også selv at få lov til at synge med.

Special Stars
Special Stars er hvad sognepræst Helge Morre Pedersen døbte årets konfirmander til i Albæk- Lyngså kirkedistrikt, da han bød velkommen til koncerten. Der var både Gospel og X faktor til stede, da konfirmanderne og Jens Ole Eckhardt Nielsen på trommer, Thomas Zabriskie på guitar, banjo og lead vokal, Runi Joenson på bas og aftenens koncertleder Joachim Heislet på elklaver, da de alle tog fat på numrene, Oh When theSaints, Oh Happy Day, Paradise – Coldplay, og Save Me From Myself – Carpark North.

Solosang
I aftenens løb var der tre af konfirmanderne, der sang solo, nemlig Maja Andersen, Peter Schmidt og Alexander Rohde. De tre høstede selvfølgelig stort bifald. Størst bifald tilfaldt dog Alexander Rohde, da han sang solo. Alle lyttede intenst, og det hele var så rørende, at det var helt tydeligt, der var et par stykker blandt publikum, der fældede en tåre. Orkesterlederen smilede da også tilfreds og nikkede anerkendende, da Alexander var færdig, og det store bifald bragede op imod ham.

Alexander Rohde er måske et navn, vi kommer til at høre mere til i fremtiden? Måske skulle han stille op i en eller anden sangkonkurrence? I X Factor ville han med garanti gå videre, fra den indledende audition!

En travl mand
Joachim Heislet var en travl mand denne dag. Der kom da også af og til sved på panden, som han tørrede af, samtidig med at en irriterende hårlok i panden flere gange blev skubbet til siden. Ud over at have spillet og sunget med de 18 konfirmander, det meste af dagen, stod han også i spidsen for orkesteret. Men ikke nok med det: for under koncerten, alt imens han selv spillede med, skiftede han også på pc-erens tastatur, der viste tekst til konfirmanderne og på en af kirkens øverste vægge, så publikum også kunne synge med. Han forstod i den grad lige fra starten at have både konfirmander og publikum, der af og til stod op og sang, med sig.

Både publikum, hvoraf en del var i familie med konfirmanderne, og konfirmanderne fik her en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige at gå hjem på.

Tekst og fotos: Cille Strøm

IMG_7587 IMG_7573 IMG_7575 IMG_7589 IMG_7571 IMG_7576

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gospelbrag i Lyngså kirke
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger