Foredrag: Mine rødder i den Vendsysselske muld

Foredrag: Mine rødder i den Vendsysselske muld

8. februar 2015 - kl. 14:37 - af

Manegen_600x250Saltlandets Historiske Forening for Sæby og Omegn afholder torsdag den 12. februar kl. 19.00 foredrag i Manegen.Foredraget er med Vivi Dybdal, Østervrå, som fortæller og viser billeder.

Vivi vil fortælle om sine tipoldeforældre Jensine og tømrer Hans Peter, som boede i Trinbak, Glimsholt.

Hans Peter var med ved Dannevirke i 1864. Hendes oldeforældre Nielsine og skrædder Andreas som boede i Svirkærhus, Skærum. Hendes bedsteforældre Gine og skrædder Josva som boede i Thorshøj. Hendes forældre syerske Anna og skrædder Svend Carlo, og begge hendes onkler, som også var skræddere, og hendes moster som var syerske.

Til sidst vil hun fortæller lidt om sig selv som kontoruddannet, slægtsforsker og lokalhistoriker.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag: Mine rødder i den Vendsysselske muld ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER