Stort rykind til loppemarked på Rørholt gamle skole

Stort rykind til loppemarked på Rørholt gamle skole

4. februar 2015 - kl. 10:31 - af

IMG_7530_600x250– Da vi åbnede dørene klokken 10, stod folk i en stor kø for at komme ind. Det havde vi slet ikke forventet, og den første times tid, var der virkelig trængsel på Rørholt skole. Omkring middagstid stilnede besøget lidt af, men over middag kom der også en hel del gæster. Vi er meget godt tilfredse med besøgstallet, siger formanden for Rørholt Idrætsforening, Ann Hansen, og fortsætter.

– Det er første gang, vi binder an med sådant et arrangement, og i dag er der 14 stadepladser med kræmmere og privat loppemarked, hvilket betyder, her er udsolgt. Der skulle være gode muligheder for at gøre en god handel, og der handles med rigtig mange sjove ting. Der har ganske vist været loppemarked udendørs på stadion for år tilbage, men mit håb er, at foreningen fortsætter med denne her succes på et eller andet tidspunkt. Det giver ikke den helt store gevinst, men vi viser flaget og er med til at skabe noget liv i byen. Jeg får nok ikke, den store indflydelse længere, på grund af at jeg på næste generalforsamling går ud af bestyrelsen, men jeg slipper ikke foreningsarbejdet helt, så man skal aldrig siger aldrig, slutter Ann Hansen.

Mange aktiviteter
Rørholt Idrætsforening er en aktiv forening. Før i tiden havde foreningen ganske vist et par håndbold- og fodboldhold, men det er en saga blot. Men der er gang i rigtig mange andre ting som gymnastik for både børn, damer og herrer. Krolf spilles der på fjerde sæson, og det er en mellemting mellem golf og krocket. Her deltager 30 – 40 personer i alle aldre af begge køn om sommeren. Sjov mandag er en anden aktivitet på stadion. Det er også for alle aldre, og her foregår der spil og leg som rundbold og stikbold – sågar også kortspil hvis man af en eller anden grund ikke har lyst til at bevæge sig ret meget. Denne aktivitet foregår fra maj til august. Hvert år arrangeres der på skolen en samler- og bytteudstilling, og så er der bankospillet, der kører hver onsdag mellem nytår og jul i skolens gymnastiksal.

Ud over de allerede nævnte arrangementer, har foreningen også, i den sidste periode, beskæftiget sig med vinsmagning, juleinspiration, juleklip, juletræsfest, fastelavnsfest og sivfletning.

Rørholt Tidende er foreningens klubblad, der udkommer næste gang 1. april. Hvis nogen vil vide mere, har foreningen en hjemmeside, der hedder >rorholt-if.dk<.

Tekst og fotos: Cille Strøm.

IMG_7534 IMG_7532 IMG_7528 IMG_7531 IMG_7533 IMG_7527 IMG_7529

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort rykind til loppemarked på Rørholt gamle skole ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER