Sæby El A/S har ansat ny mand i firmaet

Sæby El A/S har ansat ny mand i firmaet

4. februar 2015 - kl. 15:19 - af

IMG_3530_600x250Pr. 1. februar har Sæby El A/S ansat endnu en mand, som hovedsagelig skal tage sig af reparation af hårde hvidevarer.

Poul Christensen, som den nye mand hedder, er sammen med kone og børn bosiddende i Asaa. Han har mere end 20 års erfaring med reparation af hårde hvidevarer, og kommer fra et større firma i Ålborg. Det er således en forstærkning af en allerede stærk reparationsafdeling i Sæby, hvor der i dag – sammen med Sikring Nord på Havnen i Sæby, er ansat i alt 13 medarbejdere.

Hos Sæby El er du sikker på kvalitetsløsninger. Vi er godkendte indenfor el-arbejde og indenfor montering af alarmsystemer. Vores elektrikere er altså yderst kompetente til at udføre det el-arbejde, du ønsker udført. Vore kompetencer dækker bredt, og vi kan hjælpe alle – privat, erhverv og industri”, fortæller Lars Andersen, som er indehaver af Sæby El A/S og Sikring Nord A/S.

Sikring Nord A/S er en ISO9001 certificeret virksomhed med mange års samlet erfaring inden for alarm og overvågning, hvis fornemmeste opgaver er at vejlede og skabe sikkerhed for deres kunders værdier. Lige fra private hjem til store virksomheder med høje krav til sikkerhed er Sikring Nord A/S en garant for den professionelle sparringspartner inden for alarm og overvågning, du har brug for som slutbruger.

I anledning af ansættelsen af Poul Christensen, har Sæby El A/S et introtilbud, der betyder at man kan komme med sin brugte, defekt maskine og få den tjekket og få et reparationstilbud. Prisen for dette tjek er kun 250 kr.

IMG_3518_600x400 IMG_3525_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby El A/S har ansat ny mand i firmaet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger