Pia Karlsen ny mødeleder i formands barselsperiode

Pia Karlsen ny mødeleder i formands barselsperiode

2. februar 2015 - kl. 0:01 - af

Frederikshavn_kommune_600x250Det har tidligere været nævnt, at formanden for Børne- og Ungdomsudvalget, Christina Lykke Eriksen, Frederikshavn (SF) går på barsel 24. februar og ca. 9 måneder frem. I denne periode indtræder Søren Visti Jensen, Sæby (SF) som første stedfortræder og dermed midlertidigt medlem af byrådet.

På næste møde den 5. februar i Børne- og Kulturudvalget foreligger der en meddelelse om, at Søren Visti Jensen indtræder i udvalget som menigt medlem, mens udvalgets næstformand Pia Karlsen, Skagen (V), i formandens barselsperiode leder møderne i Børne- og Kulturudvalget.

Formelt skal udvalget godkende rokaderne på sit forestående møde.

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pia Karlsen ny mødeleder i formands barselsperiode' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER