Valentinsuge på bibliotekerne

1. februar 2015 - kl. 0:59 - af

Valentinsdag_600x250Glæd den du holder af med en sød overraskelse – måske et romantisk Valentinskort eller en kærlig perleplade!

Børnebibliotekerne har sat romantik på dagsordenen i uge syv fra den 9. til den 15. februar, hvor alt kommer til at stå ”I kærlighedens navn”.- Vi har planer om at udstille romantiske og søde historier, fortæller biblioteket, der er opsat på at sprede smil og glæde hos store og små. – Kom ind på biblioteket og lav en sød overraskelse til den du holder af, lyder opfordringen.

– Det kunne være et rigtig sødt og kærligt Valentinskort, foreslår biblioteket, og vi hjælper gerne med at klippe og klistre. I vores store samling af søde rim finder vi helt sikkert også lige det, du har lyst til at skrive på kortet, så det bliver det hele rigtige til den du holder af.

Det er ikke nødvenligt at melde sig til, og det er helt gratis, at være med, oplyser biblioteket. Du skal bare møde op enten på Skagen Bibliotek mandag den 9. februar, kl. 10-12, på Sæby Bibliotek, tirsdag den 10. februar, kl. 13-15 eller på Frederikshavn Bibliotek, lørdag den 14. februar kl. 10.30-12.30.

Farverige perler
Perleplader behøver ikke at være lyserøde, men lige den farve, som du synes bedst om! – Kom ind på Børnebiblioteket og lav en flot Valentins-inspireret perleplade, lyder opfordringen. Vi stiller perler, plader og andet til rådighed, så du skal bare medbringe godt humør, fingernemhed og kreativitet, forklarer børnebibliotekarerne.

Der er fri entré og ingen tilmelding!

Mød op på Skagens Bibliotek, fredag den 13. februar, kl. 10.00 – 12.00 eller på Frederikshavn Bibliotek, fredag den 13. februar, kl. 10.00 – 12.00.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Valentinsuge på bibliotekerne
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER