Udviklingshæmmede i Sæby søger besøgsvenner

Udviklingshæmmede i Sæby søger besøgsvenner

9. januar 2015 - kl. 10:55 - af

UdviklingshaemmedeMange udviklingshæmmede lever et liv, hvor de udelukkende er sammen med pædagoger, andre udviklingshæmmede eller deres familie. Men de vil også gerne have en ven, der kan være deres gæst. En person, de kan glæde sig til at se, mødes med i fritiden omkring fælles interesser og oplevelser.

Bofællesskaberne i Sæby, som drives af Frederikshavns Kommune, inviterer derfor frivillige indenfor, som med deres tid og nærvær ønsker at gøre en forskel som besøgsven.

– Beboerne i bofællesskaberne er forskellige, fortæller områdeleder Annmette Mortensen, derfor håber jeg, at såvel unge som gamle, mænd som kvinder og i det hele taget mennesker med vidt forskellige interesser og baggrund vil melde sig som besøgsven. Det har vi brug for.

Tirsdag den 20. januar inviterer Bofællesskabet til informationsmøde kl 18.30-20 i fælleshuset på Kronen 9 i Sæby. Her kan interesserede høre mere om, hvad det vil sige at være besøgsven, om beboergruppen og hvordan frivillige bliver hjulpet i gang med opgaven.

Informationsmødet er åbent for alle. Yderligere information kan fås hos projektkoordinator Ulla Hariet Jensen, som kan kontaktes på mail ulhj@frederikshavn.dk eller på tlf. 9845 9229

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udviklingshæmmede i Sæby søger besøgsvenner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER