Udviklingshæmmede i Sæby søger besøgsvenner

Udviklingshæmmede i Sæby søger besøgsvenner

9. januar 2015 - kl. 10:55 - af

UdviklingshaemmedeMange udviklingshæmmede lever et liv, hvor de udelukkende er sammen med pædagoger, andre udviklingshæmmede eller deres familie. Men de vil også gerne have en ven, der kan være deres gæst. En person, de kan glæde sig til at se, mødes med i fritiden omkring fælles interesser og oplevelser.

Bofællesskaberne i Sæby, som drives af Frederikshavns Kommune, inviterer derfor frivillige indenfor, som med deres tid og nærvær ønsker at gøre en forskel som besøgsven.

– Beboerne i bofællesskaberne er forskellige, fortæller områdeleder Annmette Mortensen, derfor håber jeg, at såvel unge som gamle, mænd som kvinder og i det hele taget mennesker med vidt forskellige interesser og baggrund vil melde sig som besøgsven. Det har vi brug for.

Tirsdag den 20. januar inviterer Bofællesskabet til informationsmøde kl 18.30-20 i fælleshuset på Kronen 9 i Sæby. Her kan interesserede høre mere om, hvad det vil sige at være besøgsven, om beboergruppen og hvordan frivillige bliver hjulpet i gang med opgaven.

Informationsmødet er åbent for alle. Yderligere information kan fås hos projektkoordinator Ulla Hariet Jensen, som kan kontaktes på mail ulhj@frederikshavn.dk eller på tlf. 9845 9229

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udviklingshæmmede i Sæby søger besøgsvenner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger