Læserbrev: Hurra for vores lokale avis – Sæby Folkeblad

Læserbrev: Hurra for vores lokale avis – Sæby Folkeblad

31. december 2014 - kl. 16:26 - af

laeserbrev_hav_600x250Det er en fornøjelse, her på årets sidste dag, at åbne sådan en avis med udsalgsannoncer fra det lokale handelsliv. Men hvad sker der?

Hele avisen er fyldt med såkaldt redaktionelle artikler fra Frederikshavn, Aalborg, Hjørring, Brønderslev, Nykøbing Mors og som rosinen i pølseenden: 20 udtalelser med fotos af forbrugere, hvoraf ikke en eneste er fra Sæby. Godt gået Sæby Folkeblad! Det er de handlende i lokalområdet, der sponserer.

Godt nytår!

Raymond Have

 

5 kommentarer til “Læserbrev: Hurra for vores lokale avis – Sæby Folkeblad” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Læserbrev: Hurra for vores lokale avis – Sæby Folkeblad”

 • Karen Christensen

  ikke engang krydsogtværsen er en nyhed det er sjette gang i år den samme er i bladet så nu kan vi den udenad.

 • Carsten Jørgensen

  Vi kan ikke andet end være enige med Raymond Have, ingen tvivl om det Men lad os nu gribe i egen barm. Vi Sæbynitter er ved, at grave vores egen grav, vi handler ikke ikke i vores egne forretninger, vi bruger ikke vores aktiver, så som restauranter, og de andre aktiver vi har – vores håb er, at naboen bruger dem, så vi stadigvæk kan sige, at vi har disse.. Kom nu Sæby – vis hvad I vil, brug, men ikke ikke misbrug vores dejlige forretninger og handelsliv, så det kan bevares, det er det der skal til..
  Vi er rigtig mange der forsøger, ud af til, at sælge Sæby, og det er positivt, men op ad bakke, når man ikke gider, i dagligdagen, som borger, at gøre det selv!
  Vi ser og læser mange kommentarer om hvad der sker og ikke sker i Sæby, det er meget fint, men kommunikationen skal være mere ud af til ikke “internt”, hvad hjælper det for vores by og omgivelser?
  Der er så mange der forsøger at investerer i Sæby, både tidsmæssigt og økonomiske, her tænker jeg på Sæbyliv.dk, her har vi både forretningsfolk samt kommunen, som aktive deltagere, men det er, som at “slå i dynen” ingen gider eller ønsker, at deltage, for ALLE har nok i sig selv – indtil alt er lukket…..
  Kom nu Sæby og borgere dyrk vores by, brug vores by gør vores by attraktiv – det fortjener den inde det er for sent..
  Når jeg skriver dette, er det ene og alene for at få luft, for alt det negative, der former sig omkring Sæby, jeg vil helst være fri for kommentarer, her på siden, men tager gerne end dialog, i ved hvor jeg er…
  Tak for “luften” som normalt er frisk og dejlig her i Sæby . Byernes By…HUSK det..

 • SKAL DIN BY VÆRE STOR?
  SÅ SKAL DU HANDLE HVOR DU BOR…

 • Sæby er fandme blevet for kedeligt. Der sker sgu ikke noget nyt, derfor heller ikke noget nyt at skrive om. De altid tilbagevenden begivenheder med samme indhold. Og så de ca 36 gange Open By Night ….!
  Havnen skulle være så hyggeligt om sommeren. Hvor ? Jensen fiskerestauranten går heldigvis godt. Franks er ikke værd at æde hos. Smeden … folk ved bare den er der. Is knaldhytten … is, avis og et pornoblad som for 25 år siden. Der er ikke plads til folk. De har ingen steder at sidde. Der er ingen sjæl tilbage men spille flaget ned .. det er bare fedt

 • Mette Gregersen

  Kan ikke være mere enig med Carsten Jørgensen og Tove :O)

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Hurra for vores lokale avis - Sæby Folkeblad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger