SPAR i Sæby bliver til Min Købmand

SPAR i Sæby bliver til Min Købmand

27. december 2014 - kl. 9:45 - af

SONY DSCFra uge 4 vil der være nyt navn på facaden hos SPAR Torvet i Sæby. Købmanden Jette vil naturligvis være den samme, og hun glæder sig til at byde kunderne velkommen i Min Købmand.

”Grundet omstruktureringer i kæden, har jeg valgt at skifte til Min Købmand, da jeg mener, det er det, kunderne er bedst tjent med i Sæby. Som Min Købmand kan jeg satse endnu mere på de speciel områder, vi er rigtig gode til, som blomster, brød fra Hørby Bageri, fisk fra Klostergyden m.m.

Udover at navneskiftet vil kunderne ikke opleve den store forandring i butikken. Købmanden og personalet vil naturligvis være præcis de samme, og de er klar til at yde den gode service som altid.

Vi vil hos Min Købmand i Sæby, fortsat sende reklamer ud hver uge, ligesom vi vil sende lokale tilbud ud på sms”, siger købmand Jette Kjeldsen og opfordrer derfor til, at kunderne husker at tilmelde sig sms service.

I ugerne 4, 5 og 6 fejres det ekstraordinære kædeskifte.

Om Min Købmand:
Min Købmand har ca. 200 butikker landet over. Min Købmand er den lokale dagligvarebutik, hvor kunderne kan foretage de daglige indkøb. Butikken vil naturligvis fortsat have et fast Gul Pris grundsortiment på de mest almindelige dagligvarer samt stærke ugentlige tilbud og andre tiltag. Dertil har den enkelte købmand en stor grad af frihed til at tilpasse sit sortiment og butik til sine kunders behov, derfor er butikkerne ofte også et servicecenter for eksempelvis apotek, posthus og meget mere.

Fakta:
KøbmandsHuset blev etableret i 1954 – og hed frem til efteråret 2013 SPAR Danmark A/S. Under KøbmandsHuset findes 4 differentierede kæder; EUROSPAR, SPAR, Min Købmand og Let-Køb, der årligt omsætter for ca. kr. 10 mia. i knap 500 butikker fordelt over hele landet. Butikkerne udnytter det bedste fra to verdener. Lokal forankring, nærhed og dygtigt købmandskab kombineret med kapital-kædens styrke til konkurrencedygtige indkøb, slagkraftig markedsføring og moderne butiksdrift. KøbmandsHuset er en del af Dagrofa koncernen, der omsætter for godt 19 milliarder om året og beskæftiger ca. 7.000 ansatte i Danmark og Grønland.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SPAR i Sæby bliver til Min Købmand ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER