De norske EM-guldvindere gæster Sæby

De norske EM-guldvindere gæster Sæby

23. december 2014 - kl. 0:59 - af

Golden LeagueDHF’s formand hylder norsk EM-guld. Næste år får de nykårede europamestre VM hjemmebane i Frederikshavn, og efter hvad Sæby Avis erfare skal hele holdet indkvarteres i Sæby.

Med en sejr på 28-25 over Spanien vandt Norge søndag aften EM i kvindehåndbold for sjette gang. Heraf fem gange inden for de seneste seks slutrunder.

”Norges kvindelandshold er intet mindre end dybt, dybt imponerende – og der skal fra Dansk Håndbold Forbunds side lyde den største anerkendelse og et rungende tillykke med guldmedaljerne. Det norske guld er igen fuldt fortjent, og vi kan kun lette på hatten i beundring”, siger Dansk Håndbold Forbunds formand Per Bertelsen.

Formanden kan som VM-arrangør i 2015 også glæde sig over, at det blev til norsk sejr i EM-finalen.

”Det betyder jo, at Norge som europamester ikke skal ud i kvalifikation for at komme med til VM i Danmark, så vi kan allerede nu indplacere nordmændene i den VM-gruppe, der får spillested i Frederikshavn”, fortæller Per Bertelsen.

”Det er vi rigtigt glade for i VM’s organisationskomité, og jeg er 100 procent sikker på, at glæden deles i Frederikshavn samt blandt de tusindvis af nordmænd, vi glæder os til at kunne byde velkommen til verdensmesterskaberne om præcis et år”.

”Men her og nu skal nordmændene koncentrere sig om at fejre deres fortjente EM-guld efter den hæsblæsende finale – og de skal have et stort tillykke med herfra”, slutter Per Bertelsen.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De norske EM-guldvindere gæster Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger