Overtrædelse af fyrværkeriloven giver bøde

Overtrædelse af fyrværkeriloven giver bøde

20. december 2014 - kl. 0:04 - af

fyrvaerkeri_blaaDet er forbudt at skyde enhver form for fyrværkeri af før den 27. december, og får Politiet fat i synderne, vanker der bøder.

De seneste dage har der lydt drøn fra kanonslag i flere nordjyske byer ligesom flere postkasser har måttet lade livet og det er altså ulovligt at fyre fyrværkeri af allerede nu.

Derfor tøver Politiet da heller ikke med at gøre et pænt indhug i julegavebudgettet, når de finder lovovertræderne. Der vanker nemlig både erstatning for eventuelle skader samt en bøde fra ordensmagten.

Den nye fyrværkerilov siger, at man kun må fyre fyrværkeri af fra den 27. december til den 2. januar.

En kommentar til “Overtrædelse af fyrværkeriloven giver bøde” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Overtrædelse af fyrværkeriloven giver bøde”

  • Hvem har ressourcer nok til at kigge efter dette. Politiet har da på ingen måde, mulighed for at tjekke dette. Det er kun,hvis man lige ser det ved et tilfælde, under patruljeturen.Der har lydt flere drøn her i syd byen. Men et eller andet sted, så har forældrene vel også et ansvar.
    Der må være unge mennesker som bare får lov at passe sig selv. Ude af øje,ude af sind, som et ordsprog fortæller. Nu køber vi det fyrværkeri, eller du får de her penge til at købe for, så har vi ro så længe. At tage ansvar for vores børn, det er andres ansvar, skolen og samfundet. Det er den forkerte vej at gå.Det kunne man jo tænke lidt over. Rigtig god jul til alle.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Overtrædelse af fyrværkeriloven giver bøde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER