95 enlige forsørgere får Julehjælpe fra Dansk Folkehjælp

95 enlige forsørgere får Julehjælpe fra Dansk Folkehjælp

18. december 2014 - kl. 8:34 - af

julesok_600x250Fredag den 19. december uddeler Dansk Folkehjælp julehjælp til 95 familier i Frederikshavn kommune.

På grund af det flotte indsamlingsresultat fra Erhvervsindsamlingen i Frederikshavn er Dansk Folkehjælp i stand til at imødekomme samtlige 95 godkendte ansøgninger.

Det vil sige, at de 13 erhvervsfolk, der den 3. december brugte 1 time på at ringe rundt til deres erhvervsnetværk gjorde, at 95 enlige forsørgere kan give deres ca. 150 – 200 børn lidt mere juleglæde i deres hjem.

”Dansk Folkehjælp, Frederikshavn afdelingen er fyldt med beundring og taknemmelighed over for vores erhvervsliv og andre sponsorer, der gør os i stand til at yde Julehjælp til så mange børnefamilier”, siger formand for Dansk Folkehjælp Erik Sørensen.

Uddelingen finder sted den 19. december 2014 fra kl. 15.00 til 18.00 på adressen Rådhuscentret, Parallelvej 6, Frederikshavn.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '95 enlige forsørgere får Julehjælpe fra Dansk Folkehjælp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER