Syvsten Kro’s forpagterpar takker af

Syvsten Kro’s forpagterpar takker af

16. december 2014 - kl. 7:00 - af

billed af Syvsten kro_600x250Efter 15 år som forpagter af Syvsten Kro og Motel har Karen Pedersen og hendes mand Leif Simonsen valgt at sige stop den 1. juli 2015.

”Vi har haft mange gode år her, men de sidste 5 års kamp med fagforening og beskyldninger, har tæret hårdt på os, og Leif er nu så syg, at jeg skal udføre to personers arbejde, det kan jeg ikke blive med at holde til”, fortæller Karen.

”Vi stopper 1. juli 2015 – på vores 15 års dag – og ikke som mange rygter siger pr. 1. januar 2015. Vi har lovet at holde de mange konfirmationsfester, og da vi ikke er folk, der løber fra vores ord, venter vi til de er overstået, og hvad der så skal ske, både med os og kroen, ved vi ikke endnu, men vi har behov for at få lidt ro, og komme os oven på de hårde og urigtige beskyldninger, vi har været udsat for. Vi føler, vi er blevet svigtet af fagforeningen, ligesom de hårde beskyldninger mod os har gjort os begge syge, vrede og også meget kede af det hele. Vi føler virkelig vi er blevet uretfærdig behandlet, og nu kan vi ikke mere”, slutter Karen Pedersen.

Kroen har parret forpagtet af ejer Jørgen Berner, som endnu ikke ved hvad fremtiden vil bringe for stedet.

10 kommentarer til “Syvsten Kro’s forpagterpar takker af” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

10 kommentarer til “Syvsten Kro’s forpagterpar takker af”

 • Synd at en fagforening kan ødelægge livet for så sødt et par som Syvstens kro forpagtere er..Kroen og dens gode mad vil blive savnet af mange,her er altid plads til en god sluder både med Karen og Leif,,De bliver svære at erstatte..Håber alt godt for dem og ønsker dem alt godt i fremtiden,når de nu får disse grimme og uærlige beskyldninger på afstand..

 • Henrik Kristensen

  Ja, det var hvad 3F fik ud af den løgnhistorie, det er ufattelige at 3F hopped med på den fantasiløgn, enhver kunne se det var et sygt forsøg på at tjene lidt penge til at betale, først et kørekort, senere 3 mdr. Ubetalte husleje. Alt vedrørende beskyldninger omkring arbejdet i kroens køkken, var ren fantasi fra hendes side, ingen har hørt de
  Ukvemts ord hun har beskyldt især Zimmer med det er ren fantasi fra Mette’s side.
  Nu ser vi resultat, Kroen lukker nu; rigtig mange vil komme til at savne Karen’s og Zimmer hyggelig og hjemlige måde at drive kroen på. 6 – 8 mister deres arbejde og det kan vi tak 3F for. Stor tak til Karen og Zimmer for deres gæstfrihed og venlighed
  mod deres medarbejder gennem alle årene med jer som værter.
  Ønsker i må få nogle mere rolige år som forhenværende Kroværter og tak til 3F for
  de fik lukket et af kommunens bedste madhus.

 • Fup eller fakta ? Tak for god service og dejlig mad.

 • Stor tak til Karen og Leif for deres gode og altid rigelig med mad.
  3F skulle dæleme bare skamme sig!

 • Frank O. S. Størup

  Kære Karen & Leif
  Held & Lykke med fremtiden
  Trist at læse om jeres historie – det har ingen fortjent
  Utroligt, at 3F ikke forstår, at det handler om, at samarbejde – ikke at finde fejl
  Rigtigt godt nytår til jer & jeres team

 • ja eller deres penge er brugt op til at betale deres vidner til at lyve i retten, ud af alle dem der arbejdede på kroen er der nogen der ikke blev spurgt om de ville vidne, jeg sagde nej til at vidne for mette da jag af personlig årsag ikke kunne stille op. men synes det var utrolig hårdt at hører alle kroens vidner lyve en efter en. håber i alle der var blevet bestukket af syvsten kro til at lyve for retten en dag kom ud for noget ligende som mette od de andre piger på kroen oplevede

 • Thomas, Thomas … Det var dog en ynkelig kommentar at komme med… Du skulle have vidnet men ak… Du kunne ikke …..i stedet for prøver du så på nu at svine dem til der valgte at stå frem med sandheden, hvor er du ynkelig!!
  Dem der valgte at stå frem har det rigtig godt med sig selv nu hvor denne sag er afsluttet og det mærkes tydeligt at det har taget ufattelig hårdt på Karen og Leif, så jeg tror den der har det dårligst desværre er dig Thomas og det er da synd

 • Thomas – Bliv ved med at skrive på denne måde, og jeg tror du ender i retten – Du vil ikke blive spurgt om du vil, da det ikke bliver som vidne.

 • Mette Gregersen

  Ønsker jer al mulig held og lykke i fremtiden, og god bedring til Leif, håber du kommer ovenpå igen 🙂

 • Så lykkes det endnu en gang for mafiagruppen 3F at få lukket endnu en god og sund virksomhed 🙁 man må da håbe at folk snart vågner op og melder sig i krifa som ikke er en fagforening med pampere og magtsyge fagfoeningsfolk.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Syvsten Kro’s forpagterpar takker af' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER