Bachelor-semester gennemført i Sæby Svømmebad

Bachelor-semester gennemført i Sæby Svømmebad

16. december 2014 - kl. 14:47 - af

Saebysvoemmebad_600x250Gennem vinterhalvåret 2014 har maskinmesterstuderende Mark Rødkær som afslutning på sin maskinmesteruddannelse ved MARTEC i Frederikshavn været i virksomhedspraktik og efterfølgende skrevet bachelorprojekt i svømmebadet.

Formålet med semesteret har været at give den maskinmesterstuderende mulighed for at omsætte teori til praktiske kundskaber i en virksomhed og prøve at virke i professionen som maskinmester. Maskinmesteruddannelsens formål er, at kvalificere de studerende til på ledelsesniveau at varetage ansvaret for drift og vedligehold af tekniske anlæg og installationer og herunder sikre, at disse anlæg og installationer drives optimalt ud fra sikkerhedsmæssige, driftsøkonomiske og miljømæssige hensyn.

Gennem sin praktik har Mark været en del af den tekniske stab i dagligdagen i svømmebadet, og har haft de samme opgaver som de øvrige teknikere. ”Det er mere udfordrende, end jeg først troede at være i praktik i en svømmehal”, udtaler Mark og fortsætter: ”Jeg har aldrig tænkt på, at der skal så meget teknisk udstyr til at holde en svømmehal i drift”. Praktikken har givet Mark en indsigt i pumpedrift, vandkontrol og driftsoptimeringer, og som han selv siger det: ”Det er udfordrende at skulle omsætte lærebøger og undervisning til faktiske gøremål”.

Mark har igennem sin tid i svømmebadet, ifølge eget udsagn, været glad for at han endte her: ”Jeg har snakket med nogle medstuderende, der ikke har haft samme ordnede forhold og selv kunne påvirke deres praktik og projekt”.

”Sæby Svømmebad har været glade for at kunne tilbyde Mark Rødkær praktikforløbet, og vi håber på, at det gode eksempel vil blive tage godt imod hos kommunens eksisterende virksomheder. Det er vores ønske, at erhvervsvirksomhederne i byen også får øje for de mange nye maskinmestre og gør et forsøg på at holde noget af den gode arbejdskraft i kommunen”, siger Jeppe Jacobsen, der er daglige leder af svømmebadet.

Saebysvoemmebad_400x600

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bachelor-semester gennemført i Sæby Svømmebad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER