Spejdernes juletræssalg er godt i gang

Spejdernes juletræssalg er godt i gang

12. december 2014 - kl. 0:34 - af

IMAG0213Igen i år sælger spejderne fra Sæbygaard Gruppen juletræer til Sæbynitter og andet godtfolk. I år holder de til på p-pladsen ved SuperBrugsen, og allerede nu går salget strygende. De penge de får ind ved salget, går til at lave aktiviteter for spejderne i gruppen, og da de i 2015 kan fejre 100 års jubilæum, kommer der nok lidt anderledes aktiviteter på programmet.

Åbningstiderne står øverst på deres hjemmesiden www.dds-saeby.dk og de sælger så længe, de har træer på lager. De plejer normalt at have udsolgt før sidste salgsdato, så vent ikke for længe, hvis du vil være sikker på at få det træ, du synes er pænest.

Spejderne glæder sig til at se dig og husk de bringer træet ud, bare det er indenfor bygrænsen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spejdernes juletræssalg er godt i gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER