”En adventspakke ender i stort Nytårsknald”

”En adventspakke ender i stort Nytårsknald”

12. december 2014 - kl. 10:36 - af

MS_600x250Julen står for døren, men Nytåret skal også fejres.

I denne tid, hvor dagene bliver længere og termometeret langsomt synker længere og længere ned, er Musikkorps Sæby i fuld gang med at dele pakker af julemusik ud til kommunens borger.

Alt imens øves der ihærdigt i kulisserne til den næste store begivenhed:

NYTÅRSKONCERT MED JETTE TORP – DEN 17. JANUAR 2015 I MANEGEN, SÆBY

At få Jette Torp til Sæby og synge Nytåret ind sammen med os amatørmusikere i Musikkorps Sæby er noget af en scoop, og vi ved at det bliver en koncert med fest, farver og gang i den fra start til slut. Jette Torp er i dag en kendt og meget anerkendt sanger med et bredt musikalsk virkefeldt.

Mange af os husker hende og Finn Nørbygaards opsætning af forestillingen Biz, som en blanding af musik, komik og teater. Forestillingen er fra 1992 repræsenterede DR ved Montreux Festivalen. Søren Dahl (kendt fra Café Hack) var dengang den generte hjælpemusikere på klaveret på det nystartede aftenskolehold, som forestillingen handlede om. Senere blev det til kæmpe successen Musik & Fis også sammen med Finn Nørbygaard, hvorefter Jette igen helligede sig et soloshow. Hun gik herefter solo i årene 1996 – 1998.

I perioden efter prøvede hun bl.a. kræfter med landets større orkestre: Århus, Ålborg og Sønderjyllands Symfoni Orkester og ikke mindst Radioens Underholdningsorkester, som hun lavede en del med. Kombinationen af ’live-livet’ og en løbetur ved Århus Stadion en morgen i maj gav ideen til håndboldsangen ’Vi er på vej’. De piger skal da have en sang, og det fik de. Videoen til sangen blev ’skudt’ på taget af en lagerbygning med en fotograf hængende ud af en helikopter og Jette sang for på nationalsangen forud for åbningskampen mellem Danmark og Kroatien ved Håndbold EM, december 2002.

Også i 2002 udgav Jette Torp soloalbummet ’Snowflakes in Fire’, hvor hun efterfølgende var på turné landet over. Hun glædes meget ved at optræde for færre folk i mere intime omgivelser var og er stadig stor og turneen sluttede 10. maj i en af de absolut skønneste koncertsale i Danmark. Collosseum i Frederikshavn havde bedt Jette Torp om at spille de sidste toner i denne pragtfulde sal, som kommunen havde valgt at sælge til andet formål.

Jo der er ingen tvivl om at Musikkorps Sæby og publikum kan vente sig en stor oplevelse, når Jette Torp gæster Manegen i Sæby.

Billetter kan købes allerede nu hos Bellis Blomster og i Spar Nord Bank. Så står du lige nu og mangle en glimrende julegave idé, med musikalsk kvalitet og lokalt islæt, så er muligheden lige for.

Pris: 195 kr. incl. et glas mousserende vin.

Jo – når tubaer, trompeter, basuner og bjældeklang, snart klinger af i gaderne, så står den på swingmusik og stille ballader og store kendte musiknumre, som Musikkorps Sæby ihærdigt øver op, som velkomst til Nytåret og Jette Torp.

Jette Torp_400x600

En kommentar til “”En adventspakke ender i stort Nytårsknald”” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “”En adventspakke ender i stort Nytårsknald””

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”En adventspakke ender i stort Nytårsknald” ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger