Jægere afholder hyggeskydning<br>…

Jægere afholder hyggeskydning

11. december 2014 - kl. 11:17 - af

IMG_4773_600x250Rigtig mange jægere bruger meget af fritiden på flugtskydning, hvilket giver god træning og masser af rutine, inden man går ud og nedlægger vildt. Vildtet skal nedlægges og aflives på bedste humane måde, så der undgås anskydninger. Helt undgå anskydninger kan man dog ikke, men så er det jo godt, jægerens bedst ven findes – nemlig jagthunden, der kan opspore anskudt vildt og i nogle tilfælde aflive det.

På Jagtcenter Nord, på Dyrheden syd for Sæby, afholdes lørdag 13. december fra 10 – 13 en rigtig jule- og hyggeskydning.

På skydebanerne træner jægerne deres færdigheder, og bagefter er der dækket op i klubhuset med julegløgg og æbleskiver med tilbehør. Jægere er friske naturfolk og elsker at være udendørs, og er vejret bare nogenlunde, så bliver der hygget på bænkene udenfor på klubhusets græsplæner.

IMG_6363 IMG_6348 IMG_6876

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jægere afholder hyggeskydning
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER