Juleferie hos Sæby Pensionist og Efterlønsklub

Juleferie hos Sæby Pensionist og Efterlønsklub

10. december 2014 - kl. 10:06 - af

DSC02738_600x250Sæby Pensionist og Efterlønsklub har afsluttet deres efterårssæson med koncert af Lønstrup Seniororkester. Der var fuldt hus i Manegen, og alle nød den gode musik, som det 30 mands store orkester frembragte. Efter et par timer med mange sange og melodier, gav publikum orkestret stående klapsalver, så orkestret var nødt til at give et ekstranummer.

Lørdag havde Efterlønsklubben så deres julefrokost med god mad og bagefter dans til tonerne fra Lasse og Kjeld. En rigtig god aften, hvor de 130 deltagere nød den gode stemning. Klubben frigav samtidig deres forårsprogram for 2015, og de håber meget at programmet vil falde i medlemmernes smag, og at der er rigtig mange, der vil møde op til arrangementerne.

Med ønsket om en rigtig glædelig jul og godt nytår, siger bestyrelsen tak for samværet i året der gik.
Som det fremgår af programmet, mødes de igen onsdag d. 7. januar, hvor Volstrup Harmonikaklub står for underholdningen.

Man kan se næste års program her: Program for foråret 2015

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juleferie hos Sæby Pensionist og Efterlønsklub ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER