Nye arbejdspladser på vej til Sæby

Nye arbejdspladser på vej til Sæby

9. december 2014 - kl. 10:20 - af

Saeby Fiskeindustri_600x250Sæby Fiske-Industri har besluttet at bygge ny fabrik for at kunne fordoble produktionskapaciteten.

Grunden til, at virksomheden har besluttet at bygge nyt nu, er at der er indgået kontrakter på 110 millioner dåser makrel for 2015, hvilket betyder, at der ikke kan produceres mere på den nuværende fabrik.

Med den nye fabrik, vil Sæby-Fiskeindustri kunne producere op mod 200 millioner dåser makrel om året.

”Det er ledelsens vurdering, at efterspørgslen efter makrelkonserves vil være stigende, også de kommende år, og der er derfor behov for at gennemføre fabriksudvidelsen”, siger administrerende direktør, Henrik Mikkelsen.

Når den nye fabrik er fuldt udbygget, kan det betyde arbejde til 50 yderligere uderover de 215 fabrikken i dag har ansat.

Fabrikken skal stå klar sommeren 2016.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye arbejdspladser på vej til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER