Ejerskifte hos Sæby Autoopretning & Lakering A/S

Ejerskifte hos Sæby Autoopretning & Lakering A/S

9. december 2014 - kl. 0:31 - af

SONY DSCFredag den 12. december fra kl. 13 til 16 holdes der afskedsreception hos Autoopretning & Lakering A/S, Merkurvej 1, Sæby i anledning af Møller Werges udtræden af firmaet.

I dag ejes firmaet af Jens Simonsen, Møller Werge og Jimmi Simonsen, men pr. 1.1.2015 udtræder Møller Werge af firmaet, så ejerskabet herefter bliver ligeligt fordelt mellem Jens og Jimmi, der i øvrigt er far og søn.

Sæby Autoopretning & Lakering A/S har eksisteret siden 1. august 1970, hvor adressen dengang hed Torvet, men var bedre kendt som ”Hans i gården”, og med Hans Kristensen ved roret. I 1990 flyttede firmaet til den nuværende adresse, og ejerskabet blev udvidet til 3: Hans, Møller og Jens, heraf de sidste 12 år med Møller og Jens som ejere. Begge har dog været ansat i firmaet ”i en menneskealder”, hhv. 42 og 39 år. Sidste år indtrådte Jimmi Simonsen i ejerskabet, og forberedelsen til et generationsskifte blev sat i værk.

På pladeværkstedet og malerværkstedet er der i alt 5 ansatte, alle bosat i og omkring Sæby.

Kunderne kommer hovedsageligt fra Sæby og opland.

SONY DSC SONY DSC

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ejerskifte hos Sæby Autoopretning & Lakering A/S' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER