Sæby Redningsstation kom fiskekutter til undsætning

Sæby Redningsstation kom fiskekutter til undsætning

8. december 2014 - kl. 15:59 - af

Redning fiskekutter_600x250Mandag morgen kl. 7.30 blev Sæby Redningsstation kaldt ud til en fiskekutter fra Hals, der var strandet syd for Strandby. Redningsbåden var hurtigt fremme og fik kutteren trukket fri. Den kunne derefter selv sejle i havn, men Redningsbåden fulgte tæt med, indtil kutteren var sikkert i havn.

Herefter kunne redningsbåden returnere til Sæby, mens solen begyndte at kigge op over Kattegat.

Hvorfor fiskekutteren er strandet vides ikke.

Redning fiskekutter_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Redningsstation kom fiskekutter til undsætning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER