Et split sekund og dit liv er ændret for altid

Et split sekund og dit liv er ændret for altid

8. december 2014 - kl. 9:50 - af

Ambulance1_600x250Det måtte 17-årige Jonas Jensen erfare, da han den 29. november mellem kl. 18 og 18.30 var på vej ad Idskovvej.

Her blev han så voldsom blændet af en modkørende bil, som kørte mod Dybvad, at han væltede og kom slemt til skade. Den modkørende bil standsede ikke og blændede ikke på noget tidspunkt ned, og må der for også have set at Jonas væltede.

Jonas var så konfus, at han ikke tænkte på at ringe 112, så han slæbte sig hjem på scooteren, og først her ringede hans mor 112, hvor hun fik at vide, at de selv måtte køre til skadestuen i Hjørring, da han jo ikke var på ulykkesstedet.

På Hjørring Sygehus blev Jacob straks indlagt på Intensiv afd. med alvorlige skader, og måtte samme aften igennem en stor operation. Han havde ødelagt den ene nyre for altid, leveren var beskadiget og han havde vand i lungerne, indre blødninger og et brækket håndled. Han blev lagt i respirator.

Søndag den 7. december er Jonas blevet overført til kirurgisk afd. på Hjørring Sygehus, og om han skal igennem flere operationer vides endnu ikke.

Det er Jonas’ morfar og mormor, der har sendt avisen dette indlæg, og de håber så inderligt, at vedkommende, som var skyld i Jonas’ uheld, vil melde sig og samtidig håber de, at han får rigtig dårlig samvittighed, når han læser dette.

Så HUSK blænd altid ned for modkørende trafik, det kan være farligt at lade være.

Avisen ønsker Jonas god bedring.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et split sekund og dit liv er ændret for altid' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER