Et brag af en koncert på Sæbygaard

Et brag af en koncert på Sæbygaard

8. december 2014 - kl. 12:27 - af

Saebygaard jul_600x250Riddersalen på Sæbygaard var søndag eftermiddag rammen om en fantastisk julekoncert.

Koncerten indledtes med en instrumental afdeling hvor ”De smukke mænd”, med Ejvind Burholt i spidsen, spillede forskelligt julemusik akkompagneret af Knud-Erik Thrane på klaver.

Numrene blev krydret af munterhed og gags musikerne imellem, og publikum var med fra første færd. En forrygende indledning på koncerten.

Efter en kort pause var det trioen Tina Siel, Tine Lilholt og Knud-Erik Thrane, der fremførte deres julerepertoire. Tina Siels smukke sangstemme blev flot akkompagneret af Knud-Erik Thranes eminente pianospil og Tine Lilholts utrolige soli på harpe, tværfløjte og tin whistle.

Det musikalske sammenspil de tre imellem var en fornøjelse, og publikum deltog aktivt i de fællessange, der afløste trioens egen optræden.

Efter en længere pause, hvor Sæbygaards Venner stod klar med forfriskninger, blev der rigtig sat gang i løjerne, da trioen blev suppleret med Burholt og venner. Nogle meget medrivende numre krydret med smådrillerier musikerne imellem afløst af flotte soli.

En fantastisk oplevelse for de ca. 130 personer der havde fundet vej til Sæbygaard denne søndag eftermiddag.

Sæbygaards Venner og musikerne har allerede givet hinanden håndslag på, at gentage koncerten næste år, søndag den 6. december 2015, så sæt allerede nu kryds i kalenderen og gå ikke glip af en unik oplevelse.

Saebygaard jul2 Saebygaard jul1 Saebygaard jul

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et brag af en koncert på Sæbygaard' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER