Teknisk Udvalg drøfter gravearbejder i Sæbys midtby

Teknisk Udvalg drøfter gravearbejder i Sæbys midtby

6. december 2014 - kl. 0:21 - af

9365_600x250_sæby_kabeltv_hul_entrepernør_06-11-2014Teknisk Udvalg har på sit møde den 8. december gravearbejde i Sæbys midtby på som punkt til drøftelse.

Medlem af udvalget, Peter E. Nielsen (C), har anmodet om, at sagen behandles.

Det fremgår af sagsfremstillingen, at Sæby Antenneforening i oktober-november har etableret hybrid fiber/coax-bredbåndsnet i bymidten. Arbejdet har været en del omtalt i pressen, bl.a. har der været utilfredshed over, at arbejdet skulle ske tæt på jul.

Sæby Handelsstandsforening har på den baggrund anmodet om, at gravetilladelsen skulle inddrages, da man var usikker på, om tidsplanen kunne overholdes. Den 20. november holdtes et møde, hvor projektkoordinator og entreprenør sandsynliggjorde, at projektet – med undtagelse af Pindborggade – kunne færdiggøres som aftalt og være afsluttet senest den 28. november. Det blev aftalt, at der skulle søges ny gravetilladelse for Pindborggade.

Graveansøgning er oprindeligt indgået først i juli måned, og da arbejdet ikke har været indmeldt til koordineringsgruppen, er der i august måned foretaget høring om samgravning. Der er endvidere foretaget partshøring omkring placering af kabelskabe. Gravetilladelsen blev givet den 2. oktober.

Forud for mødet indstiller Teknik- og miljødirektøren sagen til drøftelse.

Tekst af Per Rye

 

2 kommentarer til “Teknisk Udvalg drøfter gravearbejder i Sæbys midtby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Teknisk Udvalg drøfter gravearbejder i Sæbys midtby”

  • Peter Jæger Christensen

    Mig bekendt er det ikke Sæby Antenneforening, der etablerer omtalte bredbåndsnet i byen?

  • Af punkt 10 på dagsordenen for den åbne del af det kommende møde i Teknisk Udvalg står Sæby Antenneforening anført som den, der står bag. Men selv i en kommunal dagsorden kan en fejl indsnige sig. Se i øvrigt http://www.frederikshavn.dk under politik og dagsordener for Teknisk Udvalg.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Teknisk Udvalg drøfter gravearbejder i Sæbys midtby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER