Årets nominerede til Vækst og Vilje-priserne er..

Årets nominerede til Vækst og Vilje-priserne er..

2. december 2014 - kl. 9:42 - af

DSC_3982_600x250Frederikshavn Erhvervsråd har nomineret 13 kandidater til Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2014, mens seks virksomheder er nomineret til Iværksætterprisen 2014. Det er 10. gang, at vinderne skal kåres ved Vækst og Vilje-arrangementet den 16. januar 2015 i Det Musiske Hus.

Frederikshavn Erhvervsråd, bestyrelsen for Erhvervshus Nord, har nomineret 13 kandidater til Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2014 og seks kandidater til Iværksætterprisen 2014. Vinderne af priserne afsløres ved Vækst og Vilje erhvervs- og kulturarrangementet i Det Musiske Hus den 16. januar 2015, hvor priserne uddeles for 10. gang.

–    Vi er glade for endnu en gang at kunne præsentere et stærkt felt af nominerede til priserne. Kandidaterne repræsenterer en række forskellige brancher, som spænder fra produktion og fødevarer til teknologi- og it-løsninger. Det vidner om en stor diversitet i vores erhvervsliv og en innovativ tilgang til vækst og udvikling inden for flere brancher, siger Karl Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsråd.

Vækst og Vilje Erhvervsprisen gives til en virksomhed eller virksomhedsleder i Frederikshavn Kommune, som har ydet en ekstraordinær indsats for erhvervsudviklingen i Frederikshavn Kommune.  De nominerede til prisen i 2014 er:

Emilievejs Slagterforretning ApS (Frederikshavn), Dafolo A/S (Frederikshavn), Uggerhøj A/S (Frederikshavn), NS System A/S (Frederikshavn), Lars Dannervig (Frederikshavn), JOBI Værft A/S (Aalbæk), SKIOLD A/S (Sæby), Nordtronic A/S (Sæby), KB Metal ApS (Sæby), Skagens Museum (Skagen),

Gitte Henning A/S (Skagen), Skagen Bryghus A/S (Skagen) og Skagerak Pelagic A/S (Skagen).

Iværksætterprisen uddeles for femte gang til en virksomhed/person, som har etableret eller overtaget en virksomhed i Frederikshavn Kommune inden for de seneste fem kalenderår og gennem dette bidraget positivt til erhvervsudviklingen i området.  De nominerede er:

Stæhr Marine Engineering A/S (Frederikshavn), Spisetid på Vægteren (Frederikshavn), Svogers (Sæby),

Den Gamle Købmandsgård (Sæby), Skagen Køkkenet ApS (Skagen), Catonets Aps (Skagen).

De nominerede er indstillet af Skagen Erhvervsforening, Sæby Erhvervsforening, Frederikshavn Erhvervsforening, FREDERIK handels- og virksomhedsforening, Sæby Handelsstandsforening, Skagen Handelsstandsforening og Turisthus Nord. Vinderen bliver kåret af Frederikshavn Erhvervsråd og afsløres ved prisuddelingen i januar, hvor årets hovedtaler er Lars Lundov, direktør i Sport Event Denmark.

Foruden de indstillingsberettede er Arena Nord, Spar Nord og Frederikshavn Kommune sponsorer af arrangementet den 16. januar 2015, som erhvervsfolk kan tilmelde sig via Erhvervshus Nords hjemmeside.

Tidligere vindere Vækst og Vilje-prisen
2013: Vestergaard Marine Service A/S

2012: Danish Yachts, Skagen

2011: Nordmark Maskinfabrik, Sæby

2010: Stena Line for The Reef Resort, Frederikshavn

2009:  Frank Størup – Restaurant Franks, Frederikshavn/Sæby

2008: Karstensens Skibsværft, Skagen

2007: Hotel Viking, Sæby

2006: Jeppe Ørskov, Frederikshavn

2005: MAN Diesel A/S, Frederikshavn

Tidligere vindere Iværksætterprisen
2013: Grenen Maskinfabrik Aps

2012: Ostefruen, Sæby

2011: Prime Ocean, Skagen

2010: Karma-Sushi v/Morten Hansson, Frederikshavn/Skagen 

Om Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord rådgiver virksomheder og iværksættere, udarbejder erhvervsanalyser, igangsætter udviklingsprojekter og samarbejder med en bred vifte af aktører om at skabe vækst og erhvervsudvikling i Frederikshavn Kommune. Bag Erhvervshus Nord står erhvervsforeningerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby, som tilsammen har flere end 500 medlemsvirksomheder. Erhvervshus Nord har et tæt samarbejde med Frederikshavn Kommune, som har overdraget den virksomhedsrettede erhvervsservice til Erhvervshus Nord. Målet med erhvervsindsatsen er at skabe økonomisk vækst, vækst i beskæftigelsen og vækst i kompetenceniveauet. Læs mere på www.erhvervshusnord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets nominerede til Vækst og Vilje-priserne er..' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger