Volstrup Kirke inviterer til julekoncert

Volstrup Kirke inviterer til julekoncert

1. december 2014 - kl. 9:30 - af

Kom i stemning-1Kom i julestemning, kom til julekoncert i Volstrup Kirke, søndag den 7. december kl. 19. Sæby koret MAS, dirigeret af Jette Sørensen og Brass ensemble Sæby, dirigeret af Dorthe Linde Jørgensen sætter alle i den rette julestemning med deres dejlige julemusik.

Handel, Mozart, Bach Anne Linnet, Carola Haggkvist og mange flere vil sammen med de gode julesalmer give den rette start paa julen.

Der vil samme dag blive samlet ind til Indre Mission i Danmark.

Der er fri enter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Volstrup Kirke inviterer til julekoncert' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER