Nyt blikkenslager firma starter op i Sæby

Nyt blikkenslager firma starter op i Sæby

29. november 2014 - kl. 0:31 - af

Kp-blik_600x250Den 1. december bliver den officielle åbningsdag for KP Blik, Hasselvej 6 i Sæby. Kevin Pedersen, som indehaveren hedder, ville gerne have startet op lidt før, men som alle ved, er skattefar ikke den nemmeste at danse med, så det tog sin tid før cvr nr. var i hus, og uden det kan man ikke oprette bankkonto, ikke oprette købskonti og ikke køre i sin forretningsbil, da den også skal være forsynet med cvr nr.

Kevin Pedersen er 32 år og udlært hos blikkenslager Lars Sørensen i Sæby, og da forretning blev solgt til Nordjysk VVS fortsatte Kevin her i næsten 10 år, inden han, med 14 års erfaring, fik lyst til at starte for sig selv.

KP Blik udføre alt i tagrender, nedløb, skotrender, kviste og skorstene, og man kan altid ringe på tlf. 6113 0351 eller sende en mail på kpblik14@gmail.com for et uforpligtende tilbud på blik arbejde.

Kevin er bosiddende i Sæby, er gift og har 3 drenge, så der er nok at tage sig til, når arbejdsdagen slutter.

Kp-blik_600x400 Kp-blik3_600x400 Kp-blik2_400x600 Kp-blik1_400x600

3 kommentarer til “Nyt blikkenslager firma starter op i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Nyt blikkenslager firma starter op i Sæby”

 • Han kan virkelig anbefales.
  Der bliver ikke sprunget over hvor gærdet er lavest, han er perfektionist og tingene skal være 100% i orden, samtidig med at det skal se godt ud og så er han tilmed ærlig vedr. ideer og forslag til diverse løsninger.

 • Brian Guldhammer

  Vi kan også anbefale ham.
  Top kvalitet håndværk og service til mindste detalje.
  Så næste gang vi har brug for en Blikkenslager så KP Blik til at udføre arbejde for os.

 • kevin pedersen

  tak for jeres indlæg , er glade for i har været tilfredse med at bruge KPblik til jeres arbejde . mvh Kevin Pedersen

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt blikkenslager firma starter op i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER