Julekoncert i Managen i Sæby<br>…

Julekoncert i Managen i Sæby

29. november 2014 - kl. 0:38 - af

Charlotte Hjoerringaard - presse II_600x250Igen i år har Sæby Voksenkor valgt at afholde deres julekoncert i Manegen, og denne gang i samarbejde med operasangeren Charlotte Hjørringgaard Larsen.

Julekoncerten afholdes onsdag den 10. december Kl.19.30, og der er entré på 50 kr., som også inkluderer juleglögg og æbleskiver i pausen.

Programmet er igen rigt varieret, og Sæby Voksenkor synger to afdelinger med både nye og gamle julesange. Programmet byder på kendte julesalmer som: En rose så jeg skyde, Nu vil vi sjunge og være glad og Dejlig er jorden. Sidstnævnte får publikum også selv lejlighed til at synge med på. Senere følger mere rytmisk musik med uddrag af et nyt juleoratorium, som John Høybye har skrevet med titlen ”Celebrate all Heaven and Earth”, og det er jo det julen handler om! Programmet byder også på kormusik af Michael Bojesen og Mozart

Efter pausen og indtagelse af juleglögg og æbleskiver synger operasangeren Charlotte Hjørringgaard Larsen med organist Søren Rasmussen ved det dejlige Sauter flygel. Charlotte vil synge en smuk buket af kendte danske julesange bl.a. ”Børn og voksne i kærlig krans” fra Nødebo Præstegård og et spændende arrangement over ” Julen har bragt velsignet bud” en enkelt ”Ave Maria” som en hyldest til Sæby, der som bekendt har huset et Mariakloster.

Saeby Voksenkor - 2014_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julekoncert i Managen i Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger