Grankviste, ler og kalenderlys<br>…

Grankviste, ler og kalenderlys

28. november 2014 - kl. 16:18 - af

IMG_7356_600x250Den store lerklump blev skåret i stykker med en stor kniv, og børnene hentede lerskiverne lige så hurtigt, som de blev skåret ud, og så gik det hurtigt hen til bordene, hvor diverse hjælpere i form af familiemedlemmer sad og ventede. Nu blev der klippet, klistret og puttet grene på her og der, og lidt efter lidt tog den ene flotte dekoration efter den anden form – dog flest med kalenderlys, for børnene var godt klar over, at det kom i første række, og det var for deres skyld, arrangementet var blevet lavet.

Det var skolefritidsordningen, der i daglig tale benævnes SFO, der havde inviteret hele indskolingen på Stensnæsskolen i Voerså til en hyggelig eftermiddag torsdag 27. november med både forældre, søskende, bedsteforældre og andre pårørende, der kunne afse tid og lejlighed til dagen. Og hygget blev der i større grad. Når der var en lille pause i klipperiet, var der både saftevand, kaffe, småkager og pebernødder, der skulle smages på, og pædagogerne havde rigtig travlt ved disken, og med at vejlede de kreative børn og forældre ved klippebordene.

Overraskelse

Sådan en af slagsen blev der også budt på i løbet af dagen. Børnekoret Heavenly D, der har øvedag om torsdagen, flyttede ind i SFO-lokalerne og gav prøver på deres kunnen med hensyn til julesange under ledelse af kirkesanger Dina Flyvbjerg Ledet. Korets 7 piger og 2 drenge var helt tydeligt glade for, det fortjente bifald, som fulgte efter og bukkede da efterfølgende også dybt og høfligt sammen med lederen.

Afhentning

Som dagen gik, havde nogle børn travlt med at blive færdige med dekorationerne, for forældrene dukkede op fra dagens arbejde lidt efter lidt for afhentning af deres børn, mens pædagogerne havde styr på hvem, der skulle med skolebus og hvornår.

Julepynt til juletræet

SFO-børnene har i en periode lavet en del julepynt til familiens eget juletræ og Voerså bys julefest, hvor det bliver brugt på juletræet i Voersåhallen søndag 30. november. Børnene overrakte med stor glæde julepynten til Voerså Borgerforenings formand Rigmor Sørensen.

IMG_7357_600x400 IMG_7359_600x400 IMG_7360_600x400 IMG_7361_600x400 IMG_7362_600x400 IMG_7376_600x400 IMG_7379_600x400 IMG_7347_600x400 IMG_7350_600x400 IMG_7355_600x400 IMG_7363_400x600 IMG_7358_400x600 IMG_7351_400x600

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Grankviste, ler og kalenderlys
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER