Stor medlemstilgang hos de tre lokale erhvervsforeninger

Stor medlemstilgang hos de tre lokale erhvervsforeninger

27. november 2014 - kl. 0:03 - af

Karl Erik SlyngeSiden nytår er der kommet godt 130 nye medlemmer i de tre lokale erhvervsforeninger i Skagen, Frederikshavn og Sæby. De glæder sig over interessen, som er afgørende for at booste erhvervsudviklingsindsatsen mest muligt.

– Vi bor i et område, hvor tingene ikke kommer af sig selv. Vi er nødt til at arbejde benhårdt og stå sammen om at skabe vækst og udvikling. Vi tror på, at fællesskab er et nøgleord til succes.

Sådan sagde Karl Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsforening, da han på vegne af de tre lokale erhvervsforeninger i Skagen, Frederikshavn og Sæby bød velkommen til Erhvervs-Get-Together på Knivholt i august måned. Han glæder sig derfor over, at man i de tre erhvervsforeninger har budt velkommen til godt 130 nye medlemmer siden nytår, så der i dag er over 500 medlemmer i erhvervsforeningerne:

– Alle tre erhvervsforeninger har i år haft ekstra fokus på at inddrage flere i fællesskabet om at skabe vækst, hvor succesen med Erhvervs-Get-Together er ét af de tiltag, som skal synliggøre de tre foreninger. Vi er rigtig glade for, at vores fokus på nye medlemmer har båret frugt, da det er den opbakning og medlemmernes engagement, som skal være med til at flytte vores lokale erhvervsudvikling, udtaler Karl Erik Slynge på vegne af de tre erhvervsforeninger.

De tre erhvervsforeninger driver sammen med Frederikshavn Kommune Erhvervshus Nord, som yder rådgivning til kommunens iværksættere og virksomheder, i gangsætter erhvervsudviklingsprojekter og samarbejde med en bred vifte af aktører for at skabe lokal vækst og arbejdspladser.

For Niels Christensen, erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord er virksomhedernes opbakning vigtig for at yde den optimale indsats overfor erhvervslivet:

– Vi er afhængige af virksomhedernes input for at sikre, at vi går i den rigtige retning i vores erhvervsindsats. Jo flere lokale virksomheder, som har lyst til at være en del af deres lokale erhvervsforening og præge vores erhvervsudviklingsarbejde, jo bedre kan vi efterkomme erhvervslivets behov. Vi har en arbejdstilgang, som lyder, at sammen med dig ønsker vi at skabe en erhvervsøkonomisk drivkraft, der gør Frederikshavn Kommune til et attraktivt sted for alle. Så jeg kan kun opfordre endnu flere virksomheder til at gå med i fællesskabet, siger han.

Kontingentprisen i de tre foreninger er sat, så alle kan være med. Det koster 1000 kroner om året at være medlem af sin lokale erhvervsforening, hvis man har under 50 ansatte og 2.500 kroner ex. moms, hvis man har flere end 50 ansatte.

Om Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord rådgiver virksomheder og iværksættere, udarbejder erhvervsanalyser, igangsætter udviklingsprojekter og samarbejder med en bred vifte af aktører om at skabe vækst og erhvervsudvikling i Frederikshavn Kommune. Bag Erhvervshus Nord står erhvervsforeningerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby, som tilsammen har flere end 500 medlemsvirksomheder. Erhvervshus Nord har et tæt samarbejde med Frederikshavn Kommune, som har overdraget den virksomhedsrettede erhvervsservice til Erhvervshus Nord. Målet med erhvervsindsatsen er at skabe økonomisk vækst, vækst i beskæftigelsen og vækst i kompetenceniveauet. Læs mere på www.erhvervshusnord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor medlemstilgang hos de tre lokale erhvervsforeninger ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER