Sommerens cykel-event i Sæby hædret med pris

Sommerens cykel-event i Sæby hædret med pris

27. november 2014 - kl. 12:03 - af

Stockholm, tv2 havnenDet nyskabende ’TV 2 på Tour – i Danmark’, der tog landet rundt og skabte cykelfest sammen med danskerne, får prisen for Årets cykelevent 2014.

Den store prisuddeling for cykel-Danmark, Danish Bike Awards, fandt sted tirsdag aften i Cirkusbygningen i København med TV 2- og Tour de France-værterne Stéphanie Surrugue, Thomas Kristensen og Rolf Sørensen i front. Og da aftenen skred frem, kom der til at stå mere TV 2 på programmet.

TV 2’s nyskabende event inklusive 23 daglige programmer under sommerens Tour de France, ’TV 2 på Tour – i Danmark’, blev nemlig hædret med prisen for Årets cykelevent 2014. I programmerne arrangerede TV 2 cykelløb for børn og voksne og gav trafikråd, viden og inspiration om cykling samt fokus på lokal kultur.

”Først og fremmest er jeg bare godt, gammeldags stolt. Når man – som vi har gjort i Tour de France-dækningen mange gange – stikker næsen lidt frem og prøver noget nyt og anderledes og uprøvet nærmest hvert eneste år, er der naturligvis altid nogen, der er klar til at stikke en over snuden, hvis de synes, vi rammer skævt med vores nye tiltag. Sådan skal det være. Ingen klynk her. Men så er det da bare en ubetinget glæde, når vi får skabt noget, som nogen vil rose, anerkende og prise én for. Så jeg er bare glad og stolt”, siger souschef for TV 2 Sporten, John Jäger, og fortsætter:

”Dette er heldigvis bare et af mange eksempler på, at vi på TV 2 Sporten tør tage en chance og lave noget nyt – at vi hele tiden fornyer os, og at vi i nu mange år har været ret skrappe til at arbejde sammen på tværs af hele huset for at lave noget, der er fedt for danskerne. Både på tv og ude i virkeligheden. Vi bilder os ikke ind, at Tour de France alene er ”vores” – det er hele Danmarks Tour de France. Vi forsøger at række ud gennem skærmen og inddrage alle danskere, så vi er sammen om oplevelserne både på og uden for tv-skærmen. Når der er over 50.000 mennesker, som besøger os i hele Danmark, når vi tager ’TV 2 på Tour’, har vi gjort noget rigtigt”.

Samarbejde på tværs
’TV 2 på Tour – i Danmark’ blev skabt i samarbejde mellem TV 2 Sporten og TV 2’s afdeling Kommercielle Partnerskaber. Sidstnævnte sikrede med hjælp fra kommercielle partnere en populær event med et flot aktivitetsniveau for de mange deltagere og besøgende.

’TV 2 på Tour – i Danmark’ besøgte i løbet af de 23 Tour de France-dage Marielyst, Helsingør, Holbæk, Assens, Bogense, Haderslev, Grindsted, Øster Hurup, Hvide Sande og Sæby, hvorfra der dagligt blev sendt direkte tv.

”Der er mange gode samarbejdspartnere, der kan og skal og bør takkes for, at produktet er blevet så godt, som det blev – og jeg er selv meget glad for tre ting: 1. Det er fedt at lave noget for børnefamilierne, som er en god, sund og sjov fritidsbeskæftigelse. 2. Det er en stor fornøjelse for mig at lave den slags sammen med knald-dygtige kolleger i forarbejdet og i selve produktionen både foran og bagved skærmen. 3. Og så er det bare helt vildt at opleve byernes engagement i det her! Der er flere steder, hvor der er frivillige foreninger, som bruger månedsvis på at arrangere nogle pragtfulde dage for både lokalbefolkningen og turisterne i ’TV 2 på Tour’. Det er ganske enkelt TV 2, når vi er bedst – og tættest på vores rødder”, siger John Jäger.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommerens cykel-event i Sæby hædret med pris' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER