IKON huser Klinik For Fodterapi…

IKON huser Klinik For Fodterapi…

26. november 2014 - kl. 10:09 - af

ikon 600x250Grønnegade 10 står de næste 3 måneder tom pga. renovering. I mellemtiden huser Steen N. Sørensen og Carsten Nielsen, indehavere af IKON, “Klinik For Fodterapi”.

Så det er ikke en del af en kampagne for gulve, ikon har fået ny dekoration på vinduerne.

”Det er rigtigt dejligt at få Britta og Berit her op på besøg. Vi havde gået og leget med en idé om huse en anden virksomhed. En slags “Shop ´n shop” løsning, og det er rigtigt dejligt at få prøvet teorien af i praksis”, fortæller medindehaver af IKON, Steen N. Sørensen.

Indehaver af Klinik For Fodterapi v/Britta Arentsen & Berit Fjordbæk fortæller: ”Steen og Carsten har gjort det så fint her oppe, at det er lige før vi ikke har lyst til at skulle væk her fra igen. Under ombygning vil der blive lavet større arbejdslokaler og venteværelset vil blive forbedret. Vi forventer at være tilbage i de gamle lokaler omkring februar/ marts i 2015”, slutter Berit Fjordbæk

ikon2 ikon1

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IKON huser Klinik For Fodterapi...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER