Falsk sygeplejerske på færde i Sæby

Falsk sygeplejerske på færde i Sæby

26. november 2014 - kl. 19:41 - af

laege TV2nord_600x250Frederikshavn Kommune har erfaret, at der i går tirsdag var en kvinde, som udgav sig for at være kommunal sygeplejerske. Kvinden fik adgang til en borgers hjem i det centrale Sæby, hvor hun bl.a. målte borgerens blodtryk.

Borgeren undrede sig, da Frederikshavn Kommunens sygeplejerske ankom efterfølgende. Udover episoden med den falske sygeplejerske har der været to lignende hændelser i Sæby, hvor en mand har givet udtryk for at skulle kigge på nogle rør.

Frederikshavn Kommunes hjemmepleje og sygepleje er informeret, og medarbejderne er opmærksomme hændelserne. Kommunen opfordrer borgerne til også at være opmærksomme og kontakte Politiet, hvis de er vidende om eller har oplevet lignende episoder.

Politiet er underrettet om de tre hændelser.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Falsk sygeplejerske på færde i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER