Bogbussen kører sin sidste tur<br>…

Bogbussen kører sin sidste tur

26. november 2014 - kl. 13:11 - af

Bogbussen_600x250Vedtagelserne af budgettet for 2015 i Frederikshavn Kommune indebærer, at bogbussen ikke kører videre fra 2015.

Bogbussen har i mange år kørt ud til kommunens mindre byer, lige fra Jerup i nord til Voerså i syd, og bragt bibliotekets tilbud ud til de borgere, der har langt ind til de større biblioteker i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Bogbussen kører sin sidste tur mandag den 22. december, hvor du på bussens sædvanlige rute, har mulighed for at komme forbi og låne de sidste bøger til juleferien.

Lukningen af bussen betyder, at der ikke længere vil være biblioteksbetjening de cirka 20 steder i kommunens opland hvor bussen i dag kommer. Der vil fortsat være biblioteksbetjening på bibliotekerne i Skagen, Ålbæk, Frederikshavn, Sæby og Østervrå. Derudover har biblioteket flere tilbud til kommunens borgere, som du kan læse mere om på bibliotekets hjemmeside www.bibl.frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bogbussen kører sin sidste tur
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER