
Så blev Danmarks nationalret kåret
25. november 2014 - kl. 0:23 - af Henrik Christensen (web-redaktør)
Det vil Trafikcenter Sæby Syd ikke lade gå upåtalt hen, så alle ugens 7 dage servere de nationalretten ”Stegt flæsk med persillesauce” for kun 69 kr. og så kan man spise alt, hvad man kan. Det betyder helt sikkert, at de får travlt, og at mange næsten kan trille hjem.
Siden 28. oktober har danskerne kunnet stemme om, hvilken ret der skulle være Danmarks nationalret.
Danskerne har stemt, efter at 8 kokke fra hver sin landsdel har præsenteret i alt 24 retter – tre fra hver landsdel – og otte retter blev stemt i finalen. I alt er der afgivet 63.263 stemmer.
Stegt flæsk med persillesovs blev vinderen med 27.893 stemmer!
Venstres fødevareordfører Erling Bonnesen synes, det er en sjov, lille konkurrence fødevareministeren har lavet, men:
”Jeg synes ikke, vi kun har én nationalret – vi har mange. Og det gør jo ikke alle de andre retter dårligere, når der findes én vinder. Men både blå og røde politikere har en fælles udfordring, når det gælder om at sætte fokus på danske kvalitetsfødevarer. At vi producerer verden bedste fødevarer, som efterspørges over hele verden, skal fremhæves”, siger Erling Bonnesen til BT.
Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.




Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Så blev Danmarks nationalret kåret' til en bekendt