Så blev Danmarks nationalret kåret

Så blev Danmarks nationalret kåret

25. november 2014 - kl. 0:23 - af

Stegt_FleaskDet vil Trafikcenter Sæby Syd ikke lade gå upåtalt hen, så alle ugens 7 dage servere de nationalretten ”Stegt flæsk med persillesauce” for kun 69 kr. og så kan man spise alt, hvad man kan. Det betyder helt sikkert, at de får travlt, og at mange næsten kan trille hjem.

Siden 28. oktober har danskerne kunnet stemme om, hvilken ret der skulle være Danmarks nationalret.

Danskerne har stemt, efter at 8 kokke fra hver sin landsdel har præsenteret i alt 24 retter – tre fra hver landsdel – og otte retter blev stemt i finalen. I alt er der afgivet 63.263 stemmer.

Stegt flæsk med persillesovs blev vinderen med 27.893 stemmer!
Venstres fødevareordfører Erling Bonnesen synes, det er en sjov, lille konkurrence fødevareministeren har lavet, men:

”Jeg synes ikke, vi kun har én nationalret – vi har mange. Og det gør jo ikke alle de andre retter dårligere, når der findes én vinder. Men både blå og røde politikere har en fælles udfordring, når det gælder om at sætte fokus på danske kvalitetsfødevarer. At vi producerer verden bedste fødevarer, som efterspørges over hele verden, skal fremhæves”, siger Erling Bonnesen til BT.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så blev Danmarks nationalret kåret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER