Musikkorps Sæby går en travl tid i møde

Musikkorps Sæby går en travl tid i møde

25. november 2014 - kl. 10:33 - af

Musikkorps jul_600x250Traditionen tro spiller Musikkorps Sæby indtil flere koncerter i forbindelse med julen. I år har de et stort program, de skal igennem, inden de kan sætte sig til bordet juleaften.

Lørdag den 29. november går turen til Sæbygård slot, hvor de er med til at åbne ”Gammel jul på Sæbygård Slot”, og søndag den 30. november spiller de for julemanden, når han ankommer til Sæby havn og marcherer med ham op til Torvet, hvor juletræet tændes, det er fra kl. 15.00.

Ugen efter, altså den 7. december spiller en mindre gruppe fra Korpset, nemlig Brass Ensemble Sæby i Volstrup kirke sammen med MAS koret til den årlige julekoncert. Dette starter kl. 19.00, og det plejer at være en rigtig hyggelig aften. Her er alle selvfølgelig velkommen, og der er fri entre.

Julemusikken fortsætter søndagen den 14. december med musik på Torvet. Her spiller Musikkorps Sæby fra kl. 10.30 til kl. 12.30.

De sidste koncerter med korpset inden jul er lørdag den 20. fra kl. 10.30 til 14.15, tirsdag den 22. og onsdag den 23. fra kl. 13.30 til 16.30, hvor der igen er musik i gaderne i Sæby og julehygge til byens borgere.

Ud over disse koncerter i Sæby har Musikkorps Sæby også en del koncerter i Frederikshavn.

Så har de vist også fortjener en julepause, inden de skal lade op til deres årlige nytårskoncert den 17. januar 2015. Det bliver denne gang afholdt i Manegen, men mere om det senere.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikkorps Sæby går en travl tid i møde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger