Juletræsfest i den kommunale dagpleje

Juletræsfest i den kommunale dagpleje

25. november 2014 - kl. 7:50 - af

10433283_891832364167762_5650294232952574209_nJulen er børnenes fest, og selv om der stadig er en måned til jul, så tog en masse glade dagplejebørn med deres forældre, søskende og kommunale dagplejere forskud på glæderne ved et overdådigt juletræsarrangement i Manegen fredag 22. november.

I alt var 189 mennesker mødt op, hvor alle børn medbragte flot julepynt til det smukke træ, som Sparekassen Vendsyssel havde sponsoreret til formålet. Der blev naturligvis råhygget med både æbleskiver, dansen om juletræ og julesange, og nissemor kom på besøg og hyggede med både store og små.

Forældrerådet stod bag arrangementet og med en overdådig tilslutning af støtte, i form af præmier til det traditionelle amerikanske lotteri, bakkede flere end 60 lokale butikker og virksomheder op om Sæbys Kommunale Dagpleje. Salget af lodderne går ubeskåret til aktiviteter i børnenes hverdag, og hvert år anvendes beløbet til særligt legetøj til legestuen (f.eks. Bobles) og/eller unikke arrangementer som en koncert med den anerkendte Michael Back (Musik & Sjov) og øvrige særlige ønsker fra de kommunale dagplejere.

Afslutningsvist takkede den nye forældrerådsformand Claus Steenberg Kristiansen af og ser frem mod en dejlig højtid, samt et nyt spændende år i forældrerådet og blandt de yderst kompetente og utrolig hjertevarme kommunale dagplejere, som er et uundværligt og højt vurderet aktiv i alle knap 90 lokale børnefamiliers dagligdag.

På Dagplejen Sæby’s facebookgruppe er der lagt fine fotos fra arrangementet.

Inge Møller Thomsen, forældrerådsrepræsentant ønsker hermed alle en glædelig jul til store og små.

11410_891832570834408_8582616755169350734_n 10686790_891832354167763_8828750720352743665_n

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juletræsfest i den kommunale dagpleje' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER