Falck i Sæby måtte rykke ud til falsk alarm

Falck i Sæby måtte rykke ud til falsk alarm

22. november 2014 - kl. 18:10 - af

SONY DSCEn dame på Gyvelvej i Hørby, kom i dag kl. 16.40 til at trykke på en forkert alarmknap. Det betød, at Beredskabet måtte rykkede ud med sprøjte, tankvogn, ambulance og politi, da alarmen lød på bygningsbrand.

”Heldigvis var der ingen skade sket på hverken rækkehus eller beboer, så vi kunne igen returnere til stationen i Sæby”, fortæller indsatsleder Dorthe Krogh.

SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Falck i Sæby måtte rykke ud til falsk alarm' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER