Skoleleder klar til nye udfordringer

Skoleleder klar til nye udfordringer

21. november 2014 - kl. 0:09 - af

Gert Nygaard_600x250En af de 4 nyudnævnte skoleledere til de 4 store skoledistrikter er Gert G. Nygaard, Sæbygaardskolen.

Når Bæredygtigt Børneområde for alvor skal implementeres, forlader Gert Nygaard Sæbygaardskolen, for at tiltræde stillingen som øverste skoleleder for distrikt nord med skolerne i Skagen, Aalbæk og Strandby.

Gert Nygaard har på Sæbygaardskolens hjemmeside skrevet en hilsen til elever, forældre og personale og forklaret situationen og fakta.

Nygaard udtrykker glæde over at skulle arbejde med at få flere skoler til at hænge sammen i ét distrikt. I alle distrikter vil der være spændende muligheder for udvikling, større faglige fællesskaber, videndeling, højere professionalisme samt en bedre udnyttelse af ressourcerne.

Gert Nygaard forklarer samtidig, at selv om han glæder sig til det nye arbejde, er han rigtig ked af at skulle sige farvel til Sæbygaardskolen, hvor han har været leder i 8 år, for der har han mødt verdens bedste skolebørn, forældre med stort engagement og en velfungerende og konstruktiv bestyrelse samt en dygtig og facetteret skare medarbejdere.

Gert Nygaard har lagt vægt på, at de mange forandringer, som er kommet til, er sket under hensyn til skolens værdier og særpræg.

”Vi står i dag med en skole, der er resultatet af mange forandringsprocesser. Jeg vil gerne sige alle elever, forældre, bestyrelse og personale tak for det åbne samarbejde, der har skabt Sæbygaardskolen, som den er i dag,” slutter Gert Nygaard.

Ny skoleleder i distrikt syd bliver Anette Jensen Nedermark, der i dag er leder på Bangsbostrand Skole.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skoleleder klar til nye udfordringer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER