Har du sparet for meget sammen?…

Har du sparet for meget sammen?…

21. november 2014 - kl. 9:21 - af

Saeby paa Vaegten… Altså på fedtet. Spar Nord Sæby gentager sidste års succes med Sæby På Vægten. Målet er at over 400 deltagere er med i jagten på kiloene og den sunde livsstil. 8 ugers kollektiv slankekur starter 9. januar.

Tun på dåse, rødglødende løbesko og ømme muskler var sidste år hverdag i otte uger for over 400 sæbynitter. Og nu får byen muligheden for at komme af med andesovsen fra december og få startet den sunde livsstil igen.

Starten på ”Sæby på Vægten – 2015” går fredag d. 9. januar kl. 16-19, hvor der er indvejning i Sæby Fritidscenter og forløbet afsluttes med et større afslutningsarrangement fredag d. 6. marts ligeledes i Sæby Fritidscenter.

– Vi ved jo at der som regel er mange, der har et nytårsforsæt som handler om vægttab, så derfor syntes vi at tidspunktet passer rigtig godt, udtaler Privatkundechef Rikke Kloppenborg fra Spar Nord og fortsætter:

– Vi har en målsætning om minimum 300-400 deltagere, men vi håber naturligvis på, at flere melder sig til, og vi håber vi kan få sæbynitterne til at holde fokus på motion og sundhed i de otte uger.

Slank dig med gymnastik
Sæby På Vægten 2015 er i år et samarbejde mellem Spar Nord, BeneFiT, Loop Sæby, Sæby Svømmebad, Sæby Folkeblad, Hjerteforeningen, Saebyavis.dk og Sæby Gymnastikforening. Sidstnævnte medarrangør er begejstrede for at være kommet med i konceptet:

Vi vil rigtigt gerne støtte op om det her arrangement, og vi forventer også at kunne tilbyde en række aktiviteter for deltagerne når det hele starter efter nytår. Vi regner med at udbyde en række hold man kan deltage på. Blandt andet overvejer vi rask-gang med og uden stave, og et motionshold. Målet er at kunne tilbyde både noget for dem som sjældent motionerer og også for dem, som er lidt mere aktive i hverdagen, siger Karina Fick, bestyrelsesmedlem i Sæby Gymnastikforening.

Byen næsten to ton sundere
Man deltager på femmandshold og én gang om ugen i de 8 uger konkurrencen varer, skal det samlede vægttab for holdet indberettes og der vil løbende blive arrangeret events i byen som eksempelvis løb, vandgymnastik og en masse andre aktiviteter, som kan motivere deltagerne.

Sidste år deltog over 400 i Sæby på vægten og de tabte sig sammenlagt over 2.200 kilo. En af de deltagere, der tabte sig mest var Mogens Fonseca fra det vindende hold ”De Fem Fnug”:

– For mig har det betydet at jeg generelt lever lidt sundere. Jeg tabte mig 16 kilo i løbet af de otte uger, og siden har jeg tabt mig yderligere to kilo. Det har givet mig en masse motivation og mit næste projekt er, at jeg har væddet med min chef om, at jeg skal løbe Københavns Marathon til maj. Som et led i træningen vil jeg gerne deltage i ”Sæby på Vægten” igen, hvis vi blandt kollegaerne kan samle et hold. Jeg synes det er et rigtigt godt koncept, hvor fælleskabet får folk til at gå op i det, slutter Mogens Fonseca.

De tre bedste hold vil igen i år blive præmieret med henholdsvis kr. 10.000, kr. 5.000 og kr. 3.000. Herudover vil der være lodtræknings præmier, præmier til ugens højdespringer, spurtpræmier mv. som er sponsoreret af arrangørerne og byen butikker.

Du kan læse mere om konkurrencen og tilmelde dig på www.saebypaavaegten.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Har du sparet for meget sammen?...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER