Gudstjeneste for børn i Baptistkirken

Gudstjeneste for børn i Baptistkirken

21. november 2014 - kl. 15:17 - af

Kirke_600x250Søndag den 23. november kl. 10 arrangerer Sæby Baptistkirke igen gudstjeneste for børn og andre barnlige sjæle.

De to dukker Sofus og Lise kommer, og de håber også, der kommer mange børn. Der skal åbnes hele 24 kasser som indeholder mange forskellige spændende ting. Der bliver noget at se på, noget at føle på, noget at smage på, noget at spille på og meget mere.

Tag søskende, mor og far og bedsteforældre med til børnegudstjenesten. Efter gudstjenesten afsluttes med pølsehorn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gudstjeneste for børn i Baptistkirken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER