Øverste lag af nye skoleledere udnævnt

Øverste lag af nye skoleledere udnævnt

20. november 2014 - kl. 15:32 - af

Saebygaardskolen_600x250Samtidig med, at der oprettes 4 nye, store skoledistrikter i Frederikshavn Kommune, sker der en betydelig omfordeling af de nuværende skoleledere.

Økonomiudvalget har på sit seneste møde udpeget de 4 øverste ledere for distrikterne, mens resten kan forventes udnævnt og placeret inden jul. Samtidig vil der også kunne ventes nye mere mundrette og geografiske navne for distrikterne, som vil være anvendt efterfølgende, idet syd bliver til vest, vest bliver til øst, Sæby + opland bliver til syd, mens nord forbliver nord. Forvirret? Uddybning følger.

De 4 kommende øverste skoleledere ansættes i tjenestemandsstillinger med virkning fra 1. august 2015.

Den nuværende skoleleder ved skolerne i Ålbæk og Jerup, Per Arahamsen Hesthaven, får ledelsen af det kommende distrikt vest, som omfatter skolerne i Bangsbostrand, Gærum, Ravnshøj og muligvis også Heldagsskolen.

Kaj Erik Jensen, som i dag er skoleleder på Frydenstrandskolen, får det overordnede ansvar for det kommende distrikt øst, hvori indgår Nordstjerneskolen og Frydenstrandskolen (tidligere Fladstrand).

Gert Grysbæk Nygaard, der i dag er leder på Sæbygårdskolen, flytter til distrikt nord, som skolerne i Skagen, Aalbæk og Strandby fremover skal høre ind under.

Endelig er den nuværende skoleleder ved Bangsbostrand Skole, Anette Jensen Nedermark, udnævnt som ny leder for distrikt syd, der omfatter Sæbygårdskolen, Sæby Skole, skolerne i Dybvad-Hørby, Torslev Skole i Østervrå samt Stensnæsskolen i Voerså.

Desuden er der udpeget nye distriktsledere for dagtilbuddene i de tilsvarende distrikter. I distrikt nord bliver det John Høst Sørensen, i vest Karin Holm Hansen, i øst Gitte Højbjerre, og i distrikt syd er Caroline Skjoldborg udnævnt.

Tekst af Per Rye

Skolestruktur

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Øverste lag af nye skoleledere udnævnt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER