Gasflaske udløste ild i firmabil

20. november 2014 - kl. 17:13 - af

SONY DSCBeredskabet i Frederikshavn har netop været kaldt til Otto Banners Vej i Sæby, hvor der angiveligt var brand i en gasflaske som af endnu ukendte årsager var lækket bag i en varevogn fra Nordjysk VVS.

Falcks brandfolk fra Sæby var hurtige fremme på stedet og fik slukket ilden, der ikke nåede at anrette større skade i bilens varerum. Der må dog påregnes en del optørring og oprydning bag i varebilen inden den igen kan bruges.

Der var på intet tidspunkt fare for mennesker på stedet.

SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gasflaske udløste ild i firmabil
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER