Direktørskifte hos Nordmark Maskinfabrik

Direktørskifte hos Nordmark Maskinfabrik

20. november 2014 - kl. 13:31 - af

Nordmark maskinfabrik_600x250Pr. 1. februar 2015 tiltræder bestyrelsesmedlem Morten Mørk stillingen som CEO i Nordmark-koncernen, med hovedsæde i Sæby. Morten Mørk kommer fra en stilling som Division Manager, Wind & Renewable Energy, i Bladt Industries A/S.

Med ansættelsen af Morten Mørk har koncernen fuldendt reorganiseringen af virksomhedens ledelse efter tidligere direktør Ejnar Jacobsens alt for tidlige død.

Morten Mørks tiltrædelse vil yderligere styrke Nordmark-koncernens position indenfor bearbejdning af tunge metaller, specielt indenfor vindindustrien. Yderligere vil Nordmark-koncernen ganske givet blive styrket indenfor offshore-industrien, idet Morten Mørk ligeledes har stor erfaring på dette område.

Bestyrelsesmedlem Flemming Christensen, som siden Ejnar Jacobsens død, har fungeret som direktør, fratræder efter aftale 1. februar 2015, men forbliver bestyrelsesmedlem.

Nordmark Maskinfabrik har hovedsæde i Sæby og har afdelinger på Ellehammervej i Skagen samt i Hedensted. Virksomheden bearbejder store, tunge og komplekse emner i stål eller støbejern, og de primære kunder er vindmølleindustrien samt marinebranchen.

Morten Mørk er privat bosat i Sæby.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Direktørskifte hos Nordmark Maskinfabrik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER